Fituesit e të gjithë terreneve

MODELET XC EDHE MË TË PËRBALLUESHME TANI.

Karakteristika të shkëlqyera dhe opsione të pasura - madje edhe më të përballueshme tani.

PËR NJË TË ARDHME MË TË SIGURT

Volvo. Recharged.

Gjithmonë kemi ndihmuar në mbrojtjen e njerëzve. Tani poashtu do të ndihmojmë dhe në mbrojtjen e planetit. Kjo është arsyeja kyçe pse ne rimbushim gjithçka që bëjmë.

Një SUV modern plot risi dhe opsione

XC40 i mirë pajisur për 29.900 Euro

Merre XC40 tani në një ofertë speciale të jashtezakonshme. Në dispozicion edhe me këste mujore nga 325 Euro në muaj.

Të gjitha Plug-In Hybride vijnë me

Një vit energji elektrike falas

Zvogëloni gjurmën tuaj të karbonit, si dhe kostot e drejtimit.