Concept Coupe in a garden

Koncepti Coupe

Bukuroshja e besueshme

Thomas Ingenlath, Zëvendës Presidenti për Dizajn

“I çliruar nga ngazëllimi sipërfaqësor”

Koncepti i ri Volvo Coupe zbulon se si ne mund të modelojmë automjetet tona tani e tutje.

ME DETAJE TË PËRSOSURA

Bukuri minimale

Proporcione të guximshme, mjeshtëri e përsosur dhe teknologji inovative e formuar rreth përvojës së vozitjes.

Concept Coupe Interior

Automjetet konceptuale Volvo

Koncepti Coupe është i pari nga një serë prej tri automjeteve konceptuale, të cilat përfaqësojnë, secili në mënyrë individuale, gjeneratën vijuese të modeleve Volvo, duke filluar me modelin e ri XC90 2014.

Concept Estate
Koncepti Estate

Mishërimi i krijimtarisë suedeze

Concept XC Coupe
Koncepti XC Coupe

I frymëzuar nga pajisjet atletike me teknologji të lartë

Inovacionet tona

Çdo gjë që ne bëjmë është projektuar, duke marrë parasysh njerëzit, në mënyrë që çdo risi që ne dizajnojmë të lehtësojë dhe të përmirësojë jetën tuaj. Ne jemi veçanërisht krenarë për përparimet tona në fushën e fuqisë efikase, konektivitetit dhe sigurisë. Ne hulumtojmë këto fusha: Drive-E, Sensus dhe IntelliSafe.