Concept Estate

KONCEPTI ESTATE

VIZIONI KREATIV

GATI PËR RRUGËN

Pa dyshim Volvo

Minimalizmi klasik suedez gati për të ardhmen e automjeteve.

Automjetet konceptuale Volvo

Koncepti Estate është modeli i tretë dhe i fundit në një serë automjetesh konceptuale,të cilat përfaqësojnë, secili në mënyrë individuale, gjeneratën vijuese të modeleve Volvo, duke filluar me modelin e ri XC90 në 2014.

Concept Coupe
Koncepti Coupe

Dizajni suedez bashkëkohor i papërmbajtur

Koncepti XC Coupe

I frymëzuar nga pajisjet atletike me teknologji të lartë

Inovacionet tona

Çdo gjë që ne bëjmë është projektuar, duke marrë parasysh njerëzit, në mënyrë që çdo risi që ne dizajnojmë të lehtësojë dhe të përmirësojë jetën tuaj. Ne jemi veçanërisht krenarë për përparimet tona në fushën e fuqisë efikase, konektivitetit dhe sigurisë. Ne hulumtojmë këto fusha: Drive-E, Sensus dhe IntelliSafe.