Dizajn emocional

Një stil ekspresiv me funksionalitet bujar

Modelet tona XC janë reflektimi i përsosur i natyrës në jetën tipike suedeze.

Automjetet konceptuale Volvo

Koncepti XC Coupe është i dyti nga një serë prej tri automjeteve konceptuale, të cilat përfaqësojnë, secili në mënyrë individuale, gjeneratën vijuese të modeleve Volvo, duke filluar me modelin e ri XC90 në 2014.

Concept Coupe
Koncepti Coupe

Dizajni suedez bashkëkohor i papërmbajtur

Concept Estate
Koncepti Estate

Mishërimi i krijimtarisë suedeze

Inovacionet tona

Çdo gjë që ne bëjmë është projektuar, duke marrë parasysh njerëzit, në mënyrë që çdo risi që ne dizajnojmë të lehtësojë dhe të përmirësojë jetën tuaj. Ne jemi veçanërisht krenarë për përparimet tona në fushën e fuqisë efikase, konektivitetit dhe sigurisë. Ne hulumtojmë këto fusha: Drive-E, Sensus dhe IntelliSafe.