VOLVO S60 I RI

Diçka për rrugën, diçka për planetin

Profil anësor që pikturon një varkë të kuqe Volvo S60 R-Dizajn duke lëvizur përgjatë rrugës së qytetit

ELEGANCA DINAMIKE

E dizajnuar për ngasje

Volvo S60 i ri është sedan sportiv që rishkruan historinë lëvizëse. Performanca e lehtë, teknologjia intuitive dhe një shasi e sofistikuar që balancon rehati dhe kontrollin, me një zgjedhje të mënyrave të vozitjes që ju vendos në qendër të një eksperience dinamike. Brendësia është përshtatur për nevojat tuaja - një vend ku teknologjia e lidhur, e lehtë për t'u përdorur kombinon me inovacionin e njeriut dhe dizajnin elegant skandinave.

Volvo S60 në 360 °

Merrni një vështrim më të afërt

Eksploroni pamjen e jashtme dhe të brendshme të Volvo S60 me pamje interaktive 360°.

Shikim i jashtëm nga sedilja e shoferit të Volvo S60 të ri
TapToExplore
360view Backto360view
S60R-Design

Pikat kryesore të Volvo 60

Volvo S60 R-Dizajn drejtohet rrugëve me lakesa
E lansuar për ngarje

Volvo S60 është krijuar për t'ju ofruar kënaqësi në ngarje, suspension të sofistikuar që i jep drejtëpeshim të jashtëzakonshëm dhe përgjegjësi rrugore.

Enterieri i S60
Në zonë

Sedilje mbështetëse, një pult i orjentuar drejt shoferit dhe kontrolla intuitive krijon një ambient të fokusuar në shijimin e udhëtimit.

Një njeri duke hapur bagazhin e Volvo S60 të ri
Prezencë dinamike

Përmasat e fuqishme, anët e gdhendura dhe profili i lëmuar e bëjnë S60 një sedan dinamike me shumë elegancë.

Volvo S60 i ri i parkuar jashta një shtëpie moderne me stil të shekullit të mesëm.
Përgjegjësi e fuqishme

Motorët e avancuar dhe të lehtë benzin dhe ato plug -in hibrid ofrojnë qasje të përgjegjshme.

Shikoni të gjitha specifikimet
Një njeri duke u mbështetur në anën e një Volvo S60
Pamje statike nga para e Volvo S60

S60 POLESTAR ENGINEERED

E ndërtuar për të performuar ndyshe

S60 Polestar Engineered është një limuzinë unike e performancës. Zbuloni një qasje inteligjente për kënaqësinë emocionuese të vozitjes, me performancë të menjëhershme nga priza e veta hibride plug-in, softuer i motorizuar i optimizuar nga Polestar dhe një shasi që përfshin sistemet e pezullimit dhe të frenimit të përmirësuar. Këto janë zhvilluar nga Polestar duke përdorur komponente nga Öhlins dhe Brembo, dy nga kompanitë më të mira të inxhinierisë në botë.
Eksploro

Krahasoni galanterinë

Eksploro modelin S60

Zbuloni se cili nga versionet e S60 është e pershtatshme për ju.

Krahaso llojet
Volvo S60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo S60 Inscription
Inscription

LUKS

ZBULONI S60

Merrni hapin e ardhshëm

Fotografi e Volvo S60
Konfigurues

Krijoni Volvo S60 tuaj me specifikime personale

Një njeri duke shikuar brendësine e Volvo S60 përmes dritares së pasagjerit
Test drive

Gjithçka rreth timonit S60

Një njeri duke shikuar brendësine e Volvo S60 përmes dritares së pasagjerit
Gjeni agjent shitës

Gjeni shitësin më të afërt të Volvo Cars.