Një Volvo S60 është parkuar para një njeriu që shikon një bankë

Aksesoret për S60

Zbuloni aksesorë që risin rehatinë dhe dinamizmin në S60 tuaj.

Fotografi e Volvo S60

KOMPLET PËR STILIZIM TË EKSTERIERIT

Dinamizëm i shtuar

Rritja e karakterit dinamik dhe atletik të S60 me kitin e stilimit tonë të jashtme. Ai përfshin parakolp prapakolp, mbulesat e pragut, një difuzor i pasmë me dy dalje te integruara te marmitave. Difuzori i pasem eshte me ngjyre te zeze. Për të përfunduar pamjen, janë të disponueshme disqe 20", të dizenjuara në mënyrë unike për të ndihmuar në plotësimin e stilimit.
Stilizo S60 tuaj

E LANSUAR PËR JU

Pako aksesoresh Volvo S60

Matse të ngurtë, të qëndrueshëme në Volvo S60
Pako mbrojtëse e enterierit

Mbani brendësinë e S60 tuaj të pacenuar dhe elegant me dysheme të ashpra dhe të ngjyrosura me ngjyra për hapësirën e udhëtarëve dhe ndarjen e bagazheve dhe një mbulesë praktike të parakolpit.

Shufra kulmi të Volvo Cars
Pako për ngarkesë të jashtme

Zmadhoni shumëllojshmërinë e S60 tuaj me transportues aerodinamik të ngarkesës, me anë të një kompleti mbylls vetëm me një çelës dhe 350-litërshe.