Tre Volvo S60 -she janë parkuar jashta përballë një ndërtese

GJENI S60 PËR JU

Modeli Volvo S60

Me një koleksion modelesh të disponueshme,do ta keni të lehtë të bëni përzgjedhjen e vërtetë që do të ju plotësoj juve dhe jetën tuaj.

Një mashkull dhe një femër qëndrojnë para një makine Volvo S60 të parkuar

S60 i veçant për ju

Një sedan i shkëlqyer për shoferin, katër nivele të ndryshme të zbukurimeve - zgjidhni atë e cila ju përshtatet.  Momentum miks i stilit ekskluziv  me teknologji të zgjuar, ndërsa Mbishkrimi mishëron luksin suedez bashkëkohor.R-Dizajn paraqet shprehje dinamike që feston gëzimin e makinës.Polestar Engineered kombinon motor plug-in hibrid me shasi dhe stil të avancuar për performanë të dalluar.

GAMA S60

Eksploro modelin S60

Zbuloni se cili nga versionet e S60 eshte e duhura për ju.

Krahaso llojet
Volvo S60 R-Dizajn
R-Design

SPORT

Volvo S60 Inscription trim
Inscription

LUKS