KËNAQ VETEN

Volvo S60 Inscription

Gëzoni freski falë luksit Suedez

Një njeri duke qëndruar afër Volvo S60 Incription e tij të parkuar

Një përvojë e shpërblyer

Shpërbleuni me S60 Inscription duke e kthyer çdo udhëtim në një përvojë moderne luksoze suedeze. Me tapiceri lëkure të rrjetëzuar dhe punim dore të jashtëzakonshme në pjesën e brendshme dhe pajisjet shtesë Chrom, rrotat speciale nga alumini dhe tubat e bishtit të integruara nga jashta.
Ndërtoni S60 Inscription tuaj

Hollësi të Inscription trim

Pamje nga para të Volvo S60 Inscription
Bukuri në detaje

Detaje ekskluzive të dizajnit të jashtëm për mbishkrimin përfshinë kornizën e kromuar të griles së parme, grilet e jashtme të ulëta dhe dritaret anësore.

Panelet dekor të  Volvo S60 Inscription
Përfitimet materjale

Materjalet Premium shpërblejnë shqisat, pavarësishtë a bëhet fjalë për standarde Driftwood dekor ose Metal Mesh Aluminium opcionale.

Pamje e plotë e sediljeve nga lëkura në Volvon e re S60 Inscription
Lëkurë luksoze

Sediljet e veshura me lëkurë të pasur, me zgjedhje ngjyrash i japin enterierit një ndjenje luksoze, autentike dhe moderne.

Dizajni i dallueshëm i rrotave nga alumini  të disponueshme në Volvo S60 Inscription
Touch-i përfundues

Zgjedhje e rrotave nga alumini 18-19 inç me përfundim të veçantë me diamond-cut thekson qëndrimin elegant dhe dinamik të S60.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëni për vete

Krijoni Volvo S60 tuaj perfekt. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikime dhe aksesorë.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një njeri largohet nga makina e tij  Volvo S60 Inskription e parkuar

Eksploroni modelin S60

Krahaso llojet
Volvo S60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo S60 Inscription
Inscription

LUKS