Një njeri shikon prapa në Volvo S0 R-Dizajn të tij të parkuar

SHPIRT ATLETIK

Volvo S60 R-Design

Pushtoni frymën performuese me dizajn unik dhe shasin e avansuara.

Një rrugë në shkretëtirë hapet përpara Volvo S60 R-Dizajn të ri

Ngasje e inspiruar

S60 R-Dizajn  është inspiruar nga kënaqësia ngasëse. Detajet e zeza të dizajnit të jashtëme me cilësisë të lartë unike të disqeve të aluminit komunikojnë potencialin e makinës. Sediljet e konturuara dhe enterieri special konfirmojnë,  së bashku me pezullimin më të ngurtë dhe të ngushtë, se kjo është makinë e projektuar për ata që duan të ngasin.
Ndërtoni S60 R-Dizajn tuaj

R-Dizajn trim në detaje

Dizajni dallues i dritës së Volvo S60
Një shprehje dinamike

Shtesat e zeza me shkëlqim për grilat e përparme, të ulëta dhe të jashtme i japin S60R-Dizajn një pamje të fuqishme dhe dinamike.

Përqëndrimi i shoferit në enterierin e Volvo S60 R-Dizajn
Ndjej precizitetin

S60 R-Dizajn është një sedan i vërtetë i shoferit , me parametra me të ulëta, më të ashpra me ndryshues shpejtësie opsional që ju jep një ndjenje edhe më zbavitëse kur uleni prapa timonit.

Panelet dalluese dekorative Metal Mesh Aluminium të enterierit të Volvo S60 R-Design
I përshtatur për ngarje

Metal Mesh Aluminium veshjet dekorative,mbulesat Charcoal dhe sediljet e konturuara me lëkurë/rrjetë e hapur tekstili krijojnë ambient të fokusuar në kënaqësine ngasëse.

Dizajni i rrotave mahnitëse nga alumini të Volvo S60 R-Dizajn
Rrota mahnitëse

Rrotat e theksuara të aluminit 18-inç rrisin pamjen muskulare. Në dispozicion janë rrotat opcionale R-Dizajna 19 -dhe 20-inç.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijoni Volvo S60 tuaj perfekte. Zgjidhni nga një gama e gjërë ngjyrash, specifikash dhe aksesorë.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një njeri mbështetet në Volvo S60 R-Dizajnin e tij të parkuar

Eksploroni modelin S60

Krahaso llojet
R-Design

SPORT

Inscription

LUKS