Specifikimet e Volvo S60

Eksploro specifikimet e plota të S60, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Specifikimet e Volvo S60

Eksploro specifikimet e plota të S60, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Krahasimi i nivelit

Të gjitha llojet e nivelit S60 kombinojnë dizajn dinamik, atletik me zejtarinë skandinave. Krahasoni secilën prej tyre për të vendosur se cila është e duhura për ju.

Motori

Trenat e energjisë (mekanizmat energjike) avancuar dhe efikas që kombinojnë fuqinë e përgjegjshme me emisionet e ulëta për të bërë maksimumin e çdo automjeti.

Dimensione

Gjeni të gjitha dimensionet dhe matjet për çdo model në gamën S60, nga kabina e pasagjerëve në madhësinë e ndarjes së ngarkesës.

Karakteristikat

Lista e plotë e karakteristikave dhe teknologjisë në dispozicion për S60 - sedan i shoferit i projektuar rreth jush - për ta bërë çdo ditë më të lehtë, çdo makinë më të mirë.