Karakteristikat e Volvo S60

Zbuloni gamën e karakteristikave për Volvon S60.
Choose category:
Mbështetja për shoferin
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Sensus Navigation
Paneli qendror 9" me ekran me prekje
Alarmi i distancës
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës (ACC)
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa me frenim në gjendje të ndaluar
Asistenca e pilotit
Informimi për tabelat rrugore
Kontrolli me zë
Kontrolli nga distanca në timon
Karikimi me valë i telefonit celular
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Nivelimi automatik i fenerëve
Pasqyrat elektrike të dyerve
Freni elektrik i parkimit
Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash
Palosja me një prekje e mbështetëseve të ndenjëseve mbrapa
Xhami i përparmë me ngrohje
Gominat e fshirëseve me ngrohje, përpara dhe mbrapa
Kufizuesi i shpejtësisë
Afishimi në lartësinë e shikimit
Kamera e ndihmës së parkimit, mbrapa
Kamera 360°
Ekrani për shoferin 12"
Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
Piloti automatik
Fenerët LED me drita aktive në kthesa
Llambat e mjegullës
Treguesi i fërkimit në rrugë
Matësi i temperaturës së ambientit
Sistemi i informimit për pikat e padukshme BLIS™ me Steer Assist dhe Cross Traffic Alert me frenim automatik
Ndihma e parkimit mbrapsht
Asistenca e parkimit përpara dhe prapa
Piloti i asistencës së parkimit
Timoni me ndihmë elektrike me përshtatje nga shoferi
Integrimi i smartfonit
Sensori i shiut
Dritat për ditën me sensor për dritën
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim manual
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik dhe busull
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme të shikimit mbrapa me errësim automatik
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Dritaret elektrike, përpara dhe mbrapa
Drejtimi me ndihmë në varësi nga shpejtësia
Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
Rrotat
Disku prej aliazhi 20", me 10 rreze, ngjyrë Turbine Black, me prerje në formë diamanti - 800145
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze "Y", në ngjyrë Black Polished Forged - 1163
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze treshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 1052
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze treshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 1042
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze "Y", në ngjyrë Black Polished Forged
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze "V", në ngjyrë Tinted Silver - 1040
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze të shumëfishta, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1041
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze të hapura, në ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1100
Disku prej aliazhi 18", me 10 rreze të shumëfishta, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1038
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze "Y", në ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1106
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 1039
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Graphite, mat, me prerje në formë diamanti - 1165
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze "V", ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1036
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze dyshe, në ngjyrë Silver - 1035
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1047
Disku prej aliazhi 16", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1072
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Silver
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Tech Grey mat
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Chrome
Mbështetja për shoferin
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Sensus Navigation
Paneli qendror 9" me ekran me prekje
Alarmi i distancës
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës (ACC)
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa me frenim në gjendje të ndaluar
Asistenca e pilotit
Informimi për tabelat rrugore
Kontrolli me zë
Kontrolli nga distanca në timon
Karikimi me valë i telefonit celular
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Nivelimi automatik i fenerëve
Pasqyrat elektrike të dyerve
Freni elektrik i parkimit
Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash
Palosja me një prekje e mbështetëseve të ndenjëseve mbrapa
Xhami i përparmë me ngrohje
Gominat e fshirëseve me ngrohje, përpara dhe mbrapa
Kufizuesi i shpejtësisë
Afishimi në lartësinë e shikimit
Kamera e ndihmës së parkimit, mbrapa
Kamera 360°
Ekrani për shoferin 12"
Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
Piloti automatik
Fenerët LED me drita aktive në kthesa
Llambat e mjegullës
Treguesi i fërkimit në rrugë
Matësi i temperaturës së ambientit
Sistemi i informimit për pikat e padukshme BLIS™ me Steer Assist dhe Cross Traffic Alert me frenim automatik
Ndihma e parkimit mbrapsht
Asistenca e parkimit përpara dhe prapa
Piloti i asistencës së parkimit
Timoni me ndihmë elektrike me përshtatje nga shoferi
Integrimi i smartfonit
Sensori i shiut
Dritat për ditën me sensor për dritën
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim manual
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik dhe busull
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme të shikimit mbrapa me errësim automatik
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Dritaret elektrike, përpara dhe mbrapa
Drejtimi me ndihmë në varësi nga shpejtësia
Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
Rrotat
Disku prej aliazhi 20", me 10 rreze, ngjyrë Turbine Black, me prerje në formë diamanti - 800145
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze "Y", në ngjyrë Black Polished Forged - 1163
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze treshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 1052
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze treshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 1042
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze "Y", në ngjyrë Black Polished Forged
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze "V", në ngjyrë Tinted Silver - 1040
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze të shumëfishta, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1041
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze të hapura, në ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1100
Disku prej aliazhi 18", me 10 rreze të shumëfishta, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1038
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze "Y", në ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1106
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 1039
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Graphite, mat, me prerje në formë diamanti - 1165
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze "V", ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1036
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze dyshe, në ngjyrë Silver - 1035
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1047
Disku prej aliazhi 16", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1072
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Silver
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Tech Grey mat
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Chrome