Volvo duket prapa mbi shpatullën e tij në Volvo S90 të parkuar pranë trotuarit

Aksesorë për S90

Bëni S90 makinë perfekte për jetën tuaj, me askesorë të dizajnuara në bazë të nevojave tuaja.

Pamje anësore e kthyer në të majtë nga Volvo S90

KOMPLET PËR STILIZIMI TË EKSTERIERIT

Zgjidhni stilin tuaj personal

Shto prekjen tuaj të stilit për S90 me garniturën  tonë të jashtëme të stilizuar , në dispozicion me fut në tri përfundime të ndryshme - shkëlqim të zi, krom ose me ngjyrë të trupit. Kit përfshin një spoiler para dhe spoiler kapakut të bagazhit , një mbulesë prag dhe një shpërndarës së pasme me tuba të integruar të dyfishtë bisht. Një përzgjedhje e komponentëve individualë janë gjithashtu në dispozicion veç e veç, kështu që ju mund të përzierni dhe ndeshni për të personalizuar makinën tuaj.

Ndërto S90 tuaj
Çantë për laptop nga Sandqvist

KOLEKSION JETËSORË

Volvo Cars x Sandqvist

Bashkëpunimi midis Volvo Cars dhe markës suedeze për prodhimin e çantave dhe shtesave markë Sandqvist është bazuar në vlerat tona të përbashkëta dhe frymëzimin e përbashkët - peizazhet e Skandinavisë dhe stili i jetesës urbane. Vizioni ynë i përbashkët është të krijojmë copa që ofrojnë luksin me një qëllim, zejtari të pashoq dhe dizajni modern por i përjetshëm dhe të demonstrojnë cilësi, funksionalitet dhe inovacion të pakrahasueshëm.

Koleksion jetësorë

I KRIJUAR PËR JU

Pako aksesorë Volvo S90

Mushama të ashpra dhe të qëndrueshme
Pako mbrojtëse e enterierit

Mbani brendësinë e S90 tuaj të pacenuar dhe elegant me dysheme të ashpra dhe të ngjyrosura me ngjyra për hapësirën e udhëtarëve dhe ndarjen e bagazheve dhe një mbulesë praktike të parakolpit.

Volvo S90 shufra të kulmit
Pako për ngarkesë të jashtme

Ngriteni shkathtësinë e XC90 tuaj me një zgarë aerodinamike të ngarkesës, një kyç mbyllje kompleti dhe një 350-litra Volvo design kuvertë me ndriçim LED të ndërtuar.

BËNI ATË PËR VETE

Eksploro S90

Personalizoni Volvon e re, që të krijoni makinë të përshtatshme për ju.

Shikoni të gjitha pajisjet

Ndërto S90 tuaj