Volvo S90 specifikime

Eksploro specifikimet e plota të S90, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Merrni pamjen e plotë

Zbuloni të gjitha tiparet dhe nivelet e disponueshme për S90.

Krahasimi i nivelit

Të gjitha llojet e nivelit S90 kombinojnë dizajn dinamik, atletik me zejtarinë skandinave. Krahasoni secilën prej tyre për të vendosur se cila është e duhura për ju.

Motorët

Motorët e avancuar dhe efikas që kombinojnë fuqinë e përgjegjshme me emisionet e ulëta për të bërë maksimumin e çdo automjeti.

Dimensione

Gjeni të gjitha dimensionet dhe matjet për çdo model në gamën S90, nga kabina e pasagjerëve në madhësinë e ndarjes së ngarkesës.

Karakteristikat

Lista e plotë e karakteristikave dhe teknologjisë në dispozicion për S90 - sedan i shoferit i projektuar rreth jush - për ta bërë çdo ditë më të lehtë, çdo makinë më të mirë.