Volvo V40

Stili urban për rrugën e hapur

Dizajni i pastër skandinav dhe kabina e dizajnuar për mirëqenien tuaj bëjnë që modeli V40 të jetë një haçbak me një ndryshim.

E dizajnuar për Jetën në Qytet

Volvo V40 është haçbak kompakt, i cili është plotësisht i përshtatshëm për jetën në qytet. Modeli V40 ka manovrim të shkathët, gjithanshmëri të brendshme dhe teknologji të zgjuar për të bërë jetën tuaj më të lehtë. Për këtë arsye, ai është shoqëruesi i përsosur kur e filloni udhëtimin tuaj.

Mbështetje për shoferin

Park Assist Pilot (Piloti për Ndihmë Parkimi)

Sistemi ynë i përdorshëm Park Assist Pilot e bën parkimin të këndshëm. Ai mat vendin e parkimit dhe parkon makinën tuaj duke marrë përsipër drejtimin e automjetit. Sistemi siguron parkimin paralel dhe mund t'ju asistojë gjithashtu, kur dilni nga një vend i ngushtë parkimi.

Lidhu me automjetin tuaj

Enterieri

Përvoja e kabinës Premium

Tapiceria City Weave vazhdon pamjen urbane skandinave të modelit V40. Pasqyra prapashikuese pa kornizë dhe çatia opsionale panoramike prej xhami krijojnë një hapësirë të gjerë, që ju lidh me botën e jashtme, megjithëse jeni brenda.

Vozitshmëria

Manovrim i shkathët

V40 është krijuar për t'ju emocionuar sa herë që e vozisni. E shpejt dhe e gjallë, me manovrim të shkathët, kjo është me të vërtetë një makinë sportive në qytet.

Sistemet shtytëse Drive-E

Sistemet shtytëse të gjeneratës së fundit Drive-E dhe transmisionet e përparuara sigurojnë fuqi të reagueshme, duke zvogëluar njëkohësisht emetimet dhe konsumin e karburantit.

D4

Sistemi ynë shtytës i sofistikuar 190hp/400Nm D4 Drive-E ju mundëson të gëzoni më shumë duke konsumuar më pak. Në sajë të teknologjisë së përparuar të motorit me dizel, D4 është dizajnuar për t'ju ofruar përvojën më efikase dhe të sigurt të vozitjes. Efikasiteti dhe rafinimi e këtij sistemi shtytës e bëjnë zgjedhjen e përsosur për përdoruesit komercialë.

Zgjidhni shprehjen tuaj

Inscription

I pastër dhe luksoz, me karakteristika të avancuara sigurie dhe rehatie.

R-Design

Përzierja e përsosur e kënaqësisë së vozitjes dhe performancës.

Cross Country

Stili urban takon aventurën

Filloni udhëtimin tuaj

Konfiguroni V40 tuaj ose bisedoni me një përfaqësues Volvo, i cili do t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju mund të keni.