Një grua mbështetet në Volvo V60 të parkuar

KARAVAN I TRANFORMUAR

Volvo V60

Elegant, sportiv, i gjithanshëm.Karavan për epokën e re.

Vajza e re që ulet në bagazhin e Volvo V60, pamje nga oqeani dhe prindërit në sfond.

Vizioni ynë për karavan familjar

Me Volvo V60 të ri, ne kemi krijuar një makinë të pasurisë që do të pasurojë jetën tuaj me zejtari skandinave, teknologji të zgjuar dhe dizajn të përjetshëm. Motorë të fuqishëm dhe një zgjedhje e mënyrave të drejtimit të automjetit ju vënë në qendër të përvojës së makinës, duke krijuar një vend ku do të kënaqeni duke kaluar kohë. Është një makinë e krijuar nga mbi 60 vjet përvojë të çmimit të makinave të patundura.

PAMJE 360° NË VOLVO V60

Merrni një vështrim më të afërt

Eksploro enterierin dhe eksterierin e VOLVO V60 me pamje interaktive 360°.

TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorV60PDP 360-exteriorV60PDP

Volvo V60 theksime

Shikoni të gjitha specifikimet
Sedilje të pasme të Volvo V60
Pako e bukur, jetësore

E brendshme e V60 është po aq e zhdërvjellët sa është e bukur, me një skelet mbrapa në pjesën e pasme 60/40 dhe mbulesa mbështetëse elektrike të palosshme si opsion.

Bagazhi i  hapur i Volvo V60, i  mbushur me çanta për pazar
Luksi i hapsirës

Gëzoni ndjenjën e hapësirës në V60. Ka një hapësirë ​​bujare dhe një dhomë të gjërë bujare dhe një nga ndarjet më të mëdha të ngarkesës në segment, me një volum prej 529 litra në pjesën e sipërme të mbështetëses së pasme.

Bëni atë për vete

Krijoni Volvo V60 tuaj të përkryer . Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash dhe aksesorë të dizajnuara për t'ju përshtatur jetës dhe stilit tuaj.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një grua qëndron në anën e Volvo V60 të ri.

Eksploro modelin V60

Krahaso llojet
Volvo V60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo V60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo V60 Inscription
Inscription

LUKS

Eksploro modelin V60

Volvo V60 Cross Country
Cross Country

AVENTURË