Pronarët e rinj të Volvo qëndrojnë pranë vendkalimit të ri Volvo V60 të parkuar para një muri huall mjalti

FRYMË AENTURESKE

Volvo V60 Cross Country

Zbuloni një makinë të patundshmërisë premium të krijuar për t'ju çuar në zemër të aventurës.

Volvo pronari kalon pranë një veture terenike  Volvo V60 të  parkuar në një rrugë të lagur

I gatshëm për çdo gjë

V60 Kros Kançri  është një makinë që ju mundëson të përjetoni më shumë, në besim. Zhdoganimi më i lartë në tokë, standardi i të gjitha me rrota dhe veshja e fortë e trupit ju ndihmojnë të kërkoni aventura. Detajet unike të dizajnit shprehin aftësinë e thyer të makinës. Kjo është një makinë për ata që kanë dëshirë të shkojnë më tej, në çdo udhëtim.

Ndërto V60 tuaj Cross Country

VOLVO V60 CROSS COUNTRY NË 360°

Merrni vështrim të përafërt

Eksploroni pamjen e jashtme dhe të brendshme të Volvo V60 Cross Country me pamje interaktive 360°.

Volvo V60 inside view 360
TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorTrim

Cross Country trim në detaje

Top-poshtë pamje të një veture terenike  të Volvo V60 pranë bregut
Ngarje komanduese

Standardi i vozistjes me të gjitha rrotat ju vë në komandë në të gjitha anët dhe në të gjitha rrugët, duke ju dhënë besim shtesë në kushte të rrëshqitshme, ose kur rimorkimi.

Mbyllja e grilës së përparme në veturë terenike  të Volvo V60
Hapëroni me guxim përpara

V60 Cross Country shpreh një ndjesi aventuresh përmes vijave të guximshëm të dizajnit si një grilë unike e përparme dhe një logo të parakolpës së pasme të stampuar.

Një veturë terenike të Volvo V60 zbret në një rrugë të pjerrët në një mal shkëmbor
Merr kontrollin

Standardi i vozitjes kodrinore të kontrollit të rregullt bën vozitjen teposhtë pjerrësinave dhe shpateve t aq e lehtë dhe të sigurtë të jetë e mundur duke frenuar automatikisht makinën për të ruajtur përparimin e qëndrueshëm.

Mbyllja e timonit të aliazhit në  Volvo V60 Cross Country
Ndiqni pasionet tuaja

Do më shumë nga ajo që ju doni, me pastrimin e tokës të ngritur dhe veshja e fortë e trupit që ju ndihmon të shkoni më tej, në besim. Rrotat e mëdha shtojnë qëndrimin e guximshëm.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijoni Volvo V60 tuaj të përkryer. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash, dhe pajisje.
 

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Volvo V60 Cross ountry i parkuar në rrugë të pjerët me kuti në çati

Zgjidhni V60 tuaj

Krahaso llojet
Volvo V60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo V60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo V60 Inscription
Inscription

LUKS