Volvo V60 Inscription gratë që ecin

LUKS MODERN

Volvo V60 Inscription

Dizajn dhe materjale ekskluzive, stil skandinav bashkëkohorë.

Volvo V60 Inscription

Luks, nga Suedia

V60 Inscription kap thelbin e luksit suedez modern. Dizajn i jashtëm i përshtatur, të tilla si hollësi të hollë kromi, vendosni tonin. Në brendësi, materialet me cilësi të lartë, duke përfshirë tapiceri lëkure, dhe dizajni të pazbuluar  krijojnë një ndjenjë bashkëkohore luksoze.

Ndërto V60 Inscription tuaj

Llojet e mbishkrimeve në detaje

Pamje e Volvo V60 Mbishkrim nga mbrapa
Krom detaje

V60 është menjëherë i njohur me anë të pamjes të jashtme ekskluzive të kromit për shufrat e grilave vertikale para, grilat e jashtme të ulëta dhe dritaret anësore.

Volvo V60 Inscription tabela e instrumenteve
Dekorim Driftood (dru rërë)

Dekor Driftwood - një trajtim unik i drurit që i referohet trashëgimisë sonë suedeze - rrit ndjenjën e luksit modern në mbishkrimin V60.

Pamje e brendshme e Volvo V60 Inscription
Tapiceri të lëurës

Tapiceri lëkure me rroba mbulon sediljet, pllakat e derës dhe krahun e krahut.

Pamje anësore nga përpara të Volvo V60 Inscription
Rrota ekskluzive

Zgjidhni nga rrotat e aluminit 18 ose 19 -inç me prerje diamanti që rrit karakterin elegant dhe dinamik të V60.

Shikoni të gjitha specifikimet

Zgjidhni V60 tuaj

Krahaso llojet
Volvo V60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo V60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo V60 Cross Country
Cross Country

AVENTURË