Young Volvo driver stands outside the entrance to an old building with her Volvo V60 parked on the street to her right

Specifikimet e Volvo V60

Eksploro specifikimet e plota të V60, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Merrni pamjen e plotë

Zbuloni të gjitha tiparet dhe nivelet e disponueshme për V60.

Volvo V60 drejtohen në një rrugë të qytetit nën hijen e drunjëve
Krahasimi i nivelit

Të gjitha llojet e nivelit V60 kombinojnë dizajn dinamik, atletik me zejtarinë skandinave. Krahasoni secilën prej tyre për të vendosur se cila është e duhura për ju.

Mbyllja e distinktivit T6 në një Volvo V60
Motorët

Motorët e avancuar dhe efikas që kombinojnë fuqinë e përgjegjshme me emisionet e ulëta për të bërë maksimumin e çdo automjeti.

Pamja e poshtëme e Volvo V60 tregon paraqitjen e brendshme të sediljes nga brenda
Dimensionet

Gjeni të gjitha dimensionet dhe matjet për çdo model në gamën V60, nga kabina e pasagjerëve në madhësinë e ndarjes së ngarkesës.

Pamje e brendshme e Volvo V60 duke shfaqur timonin e shoferit dhe konsolën e qendrës.
Karakteristikat

Lista e plotë e karakteristikave dhe teknologjisë në dispozicion për V60 - sedan i shoferit i projektuar rreth jush - për ta bërë çdo ditë më të lehtë, çdo makinë më të mirë.