Pamje anësore të V90 i parkuar përballë një ndërtese moderne

ZBULONI V90 TUAJ PERFEKT

Modeli V90

Çdo V90 është e kombinuar me teknologji intuitive të fuqisë së rafinuar.Zgjidhni njërën e cila ju përshtatet.

Pamje e pasme e Volvo V90 duke kaluar një urë

V90 juaj, rruga juaj

Zgjidhni nga një varg V90 trims që plotësojnë mënyrën se si jetoni. Secili prej tyre përfshin një standard të lartë të pajisjeve dhe teknologjinë intuitive, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të vendosni nëse fokusi juaj është në luks, sportivitet apo aventurë. Merrni drejtimin në hartimin e V90 që është e drejtë për ju.

Eksploro modelin V90

Krahaso llojet
 Volvo V90 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

Volvo V90 Cross Country trim
Cross Country

AVENTURË