Volvo V90 Momentum i parkuar pranë detit.

INOVACION PREMIUM

Volvo V90 Momentum

I krijuar me kujdes, i gjithanshëm dhe bukur i emëruar.

Pamje tre çerekëshe nga para e Volvo V90 Momentum

Bukuri e gjithanshme

Momenti Volvo V90 është një kombinim i fuqishëm i dizajnit të lëmuar, shkathtësi dhe luks të teknologjisë së lartë. Në pjesën e jashtme, rrota prej 17 inçësh me aliazh të guximshëm dhe një hyrje e grilës së zezë me shkëlqim të lartë përputhen me linjat e sigurta të V90. Brenda, materialet me cilësi të lartë takohen me teknologji inovative që e bëjnë jetën tuaj më të rehatshme dhe më pak të komplikuar.
Ndërto V90 Momentum tuaj

Momentum trim në detaje

Pamje të hollësishme të klasterës së përparme ndriçuese e Volvo V90
Detaje elegante

E jashtmja e V90 përmban detaje të bukura, të tilla si fenerët LED me nënshkrimin tonë të veçantë në formë T.

Sisitemi navigues i Volvo V90
Teknologji admiruese

Ekrani qëndrorë me prekje prej 9-inç dhe ekrani i shoferit 8-inç janë aq të lehtë për t'u përdorur saqë janë të bukura për t'u shikuar.

Dizajni i brendshëm i Volvo V90 Momentum
Ndiej kualitetin

Zbukurime Metali Iron Ore, tapiceri lëkurë qymyr druri dhe ulëse Comfort krijojnë një brendësi që ju mban të ndiheni të relaksuar dhe rifreskuar.

Rrotat e aluminit të Volvo V90 Momentum
Përfundim i mençur

Rrotat dalluese me 7 rrathë të turbinave, të përfunduara me argjend të ndritshëm, i japin V90 Momentum një qëndrim të sigurt.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijoni Volvo V90 perfekte për ju. Zgjidhni nga paleta e gjërë ngjyrash, specifikash dhe pajise.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Volvo V90 Momentum duke kaluar një urën në qytet

Eksploro modelin V90

Krahaso llojet
The Volvo V90 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

The Volvo V90 Cross Country trim
Cross Country

AVENTURË