Pronari i Volvos shikuar mbi derën e pasme të automjetit të tij Volvo V90

Specifikimet e Volvo V90

Eksploro specifikimet e plota të V90, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Merrni pamjen e plotë

Zbuloni të gjitha tiparet dhe nivelet e disponueshme për V90 Cross Country.

Pamje e  përmarme e Volvo V90 duke u drejtuar përgjatë një rruge të vendit
Krahasimi i nivelit

Të gjitha llojet e nivelit V90 Cross Country kombinojnë dizajn dinamik, atletik me zejtarinë skandinave. Krahasoni secilën prej tyre për të vendosur se cila është e duhura për ju.

Mbyllja e distinktivit T6 në një Volvo V90
Motorët

Motorët e avancuar dhe efikas që kombinojnë fuqinë e përgjegjshme me emisionet e ulëta për të bërë maksimumin e çdo automjeti.

Pamja e poshtëme e Volvo V90 tregon paraqitjen e brendshme të sediljes nga lart
Dimensione

Gjeni të gjitha dimensionet dhe matjet për çdo model në gamën V90 Cross Country, nga kabina e pasagjerëve në madhësinë e ndarjes së ngarkesës.

Mbyllja e qendrës së konsolës në Volvo V90 me funksion të kamerës me pamje 360 °
Karakteristikat

Lista e plotë e karakteristikave dhe teknologjisë në dispozicion për V90 Cross Country - sedan i shoferit i projektuar rreth jush - për ta bërë çdo ditë më të lehtë, çdo makinë më të mirë.