Ženska se oddaljuje od parkiranega Volva XC40

SUV-I I NDËRTUAR PËR JETË TË QYTETËRUAR

Volvo XC40

SUV(veturë terenike) i vogël që është i madh në risi. Me dizajn ekspresiv, magazinim elegant dhe teknologji të zgjuar.

Pamje statike e Volvo XC40 në depo

Për mënyrën e jetesës tuaj tani

XC40 është një SUV kompakt që ngjitet me stilin skandinav dhe inovacionin. Krijuar rreth nevojave tuaja, kombinon karakteristika të ruajtjes së zgjuar me teknologji të zgjuar, të lehtë për përdorim dhe karakteristika të dobishme të lidhjes për të bërë jetën urbane më pak të komplikuar.

PAMJE 360° E VOLVO XC40

Merrni një vështrim më të afërt

Eksploro enterierin dhe eksterierin e VOLVO XC40 me pamje interaktive 360° .

TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorXC40PDP

Esencial në shikim të parë

Një grua me syze me Volvo XC40 në sfond
Dizajn i veçantë

I ndikuar nga dizajni i produktit, modaliteti i rrugës dhe kultura popullore, XC40 është SUV kompakt që tregon dizajnin e Volvo Cars në më të gjallët dhe progresiv.

Hapsira e shoferit në Volvo XC40
I krijuar për jetë

XC40 është përshtur mënyrës tuaj të jetesës, me më shumë se pesë ulëse të rehatshme dhe kabinë të plotë me karakteristika të mahnitshme për magazinim.

Një njeri duke vendosur pako në bagazhin e hapur për ngarkim  të Volvo XC40
Hapsirë fleksible

Me një vëllim prej 460 litrash dhe një dysheme të palosshme të mençur , XC40 ka një ndarje ngarkese që është praktike dhe e gjithanshme.

Volvo XC40 duke ngarë nëpër qytet në muzg
I fuqizuar nga inovacioni

Përshpejtimi i përgjegjshëm në kërkesë, në sajë të një sërë motorësh të avancuar dhe të fuqishëm.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëjeni atë për vete

Krijoni të përsosurin tuaj Volvo XC40. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një çift i ri duke pushuar në një Volvo XC40 të kaltërt dhe të bardhë

Modeli XC40

Eksploro modelin XC40

Zbuloni se cili nga XC40 trim nivelet ju përshtatet më tepër

Krahaso llojet
Volvo XC40 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

The Volvo XC40 R-Design trim
R-Design

SPORT

The Volvo XC40 Inscription trim
Inscription

LUKSOZ

ZBULO XC40

Merrni hapin tuaj të ardhshëm

Konfiguroni

Krijoni Volvo XC40 që ju përshtatet

Një grua pas timonit të Volvo XC40
Test drive

Pas timonit të XC40

Një çift i ri duke u relaksuar me Volvo XC40
Gjeni agjent shitës

Gjeni shitësin më të afërt të Volvo Cars.