Dy të rinjë kalojnë pranë një Volvo XC40 i parkuar në një rrugë me kalldrëm

Pajisje për XC40

Zbuloni pajisje që rrisin pamjen, rehatin dhe shkathtësinë e makinës tuaj Volvo.

Studio shtënje nga pas e Volvo XC40

KOMPLET PËR STILIZIM TË EKSTERIERIT

Prani e rritur

Theksoni qëndrimin e fuqishëm, urban të XC40 me kitin tonë të jashtme styling. Pllakat e përparme dhe të pasme rrëshqitëse duken të vështira të SUV të makinave, dhe mbulesat me dyer shtojnë përkufizimin në majat e shtyllave. Të gjitha pjesët janë bërë nga çelik inox i krehur për një stil të zgjuar dhe bashkëkohor. Plotësoni pamjen me një sërë rrota 21 inç, të projektuar posaçërisht për të plotësuar kitin.

I krijuar për ju

Pako aksesorë për Volvo XC40

Pako aksesorësh që ju ndihmojnë të merrni më shumë nga Volvo juaj.

Matse të ngurtë, të qëndrueshëme në Volvo XC40
Pako për mbrojtje të brendshme

Mbajeni brendësinë e XC40 tuaj të pacenuar me dysheme të vështira dysheme të koordinuara me ngjyrë për hapësirën e udhëtarëve dhe të bagazheve.

Pamje e derës së pasme e hapur  në Volvo XC40
Pako bartëse të brendshme

Bëni upgrade zonën tuaj të ngarkesës dhe mbani veshje tuaj të sigurt me një grilë çeliku mbrojtëse dhe një ngarkesë sigurimin neto për të mbajtur bagazhin në vend.

Shufrat e çatisë së Volvo XC40
Pako për ngarkesë të jashtme

Nxirrni shkathtësi të XC40 tuaj me një zgarë të fuqishme aerodinamike të ngarkesës, një sistem kyçjeje me një çelës dhe një shtyllë kulmore Volvo Design 350 litrash.

Bëjeni atë për vete

Eksploro XC40

Personalizoni Volvon tuaj të ri për të krijuar makinën që ju përshtatet më tepër.
Shikoni të gjitha pajisjet

Konfiguroni XC40 tuaj