Një çift i ri duke u relaksuar në një Volvo XC40 të kaltërt dhe të bardhë

Volvo XC40 Momentum

Dizajni ekspresiv takon teknologjinë premium

Volvo XC40 Momentum drejtohet në një tuneli

Gjithçka që ju nevojitet për në qytet

Momenti XC40 ka gjithçka që ju nevojitet për të bërë më të mirën e jetës së qytetit. Në pjesën e jashtme, ju mund të shprehni stilin tuaj me detaje unike duke përfshirë rrota aliazhi 18 ose 19 inç dhe opsionin e një çati dhe pasqyre të pasme në të bardhës së akullt . Brenda, dizajni të pazbuluar dhe teknologjia intuitive krijojnë një ndjenjë kontrolli.
Ndërto XC40 Momentum tju

Momentum trim në detaje

Afrohuni për grupin e dritës së përparme të Volvo XC40
Identitet i fuqishëm

Prerja e momentit përfshin fenerët LED me nënshkrimin tonë unik në formë T, për një ditë të fortë identiteti ose natë.

Sistemi digjital me prekje në Volvo XC40
Prekje e zgjuar

Teknologjia e përparuar në XC40 Momentum përfshin një ekran qendror prej 9 inç me ekran me prekje që e vendos kontrollin intuitiv në majë të gishtave tuaj.

Hapsira e shoferit në Volvo XC40
Stil urban

Brendia e përsosur skandinave përfshin zbukurime deko në Urban Grid - një finish alumini që shton ambient minimalist, premium

Pamje e afërt e dizajnit të rrotave të aliazhit në Volvo XC40 Momentum
Forcë e dukshme

Rrotat speciale të aliazhit 18-inç shprehin karakterin e ashpër urban të XC40. Në dispozicion janë rrota opsionale 19 inç ose 20 inç Momentum.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëjeni atë për vete

Krijo XC40 tuaj perfekt. Zgjidhni nga gamë e pajisjeve të bukura ngjyrash, specifikash dhe pajisje.

Konfiguroni automjetin tuaj personal

Pamje ajrore të një grupë shokësh duke qëndruar pran një Volvo XC40 Momentum

Eksploro XC40

Krahaso llojet
Volvo XC40 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

The Volvo XC40 R-Design trim
R-Design

SPORT