SHPREHENI ANËN TUAJ SPORTIVE

Volvo XC40 R-Design

Dizajn i theksuar, opsione të veçanta të ngjyrave dhe qëndrim sportiv unik.

Volvo XC40 duke u drejtuar rrugëve të qytetit në muzg

I dizajnuar për ngarje

Karakteri rinor i XC40 merr një avantazh edhe më dinamik me R-Design trim. Pikat kryesore janë detajet me ngjyrë të zezë dhe një çati e përfunduar në gurin e zi, rrota më të mëdha, më dinamike të aliazhit dhe veshje speciale të brendshme. Një shasi sportive siguron gatishmëri dhe reagim ndaj përputhshmërisë.
Ndërto XC40 R-Design tuaj

Llojet e R-Dizajn në detaje

Volvo XC40 R-Dizajn në një rrugë të qytetit
Mer kontrollin

Me një shasi standarde sportive, XC40 R-Design siguron një makinë të fokusuar dhe të përgjegjshme. Shasia aktive me katër koka aktive ju jep edhe më shumë kontroll.

Sediljet e pasme të Volvo XC40
E fokusuar në ngarje

Fokusi sportiv vazhdon brenda, me tapiceri të tapitur të tekstilit të gjilpërë Fine Nappa Leather / Nubuck në qymyr me qepje të kundërta.

Fotografi e detajuar  e rrotës me  aliazh opsional në Volvon XC40 me R-Design
Qëndrim i fuqishëm

Zgjidhni rrota të aluminit me 18-inç, 19- inç dhe 20 -inç, që XC40 R-Dizajn i japin një qëndrim të fuqishëm. Forma e veçantë e prerjes së diamantit krijon një vështrim të mprehtë teknik.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëjeni atë për vete

Krijoni Volvo XC40 tuaj perfekt. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash dhe pajisjesh.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Eksploroni gamën për XC40

Krahaso llojet
Volvo XC40 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

Volvo XC40 R-Design trim
R-Design

SPORT