Karakteristikat e Volvo XC40

Zbuloni gamën e karakteristikave për Volvon XC40.
Choose category:
Mbështetja për shoferin
Informim dhe argëtim i mundësuar me Android
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Sensus Navigation
Paneli qendror 9" me ekran me prekje
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës (ACC)
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa me frenim në gjendje të ndaluar
Asistenca e pilotit
Informimi për tabelat rrugore
Kontrolli me zë
Kontrolli nga distanca në timon
Kontrollet nga distanca në timon
Karikimi me valë i telefonit celular
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Nivelimi automatik i fenerëve
Pasqyrat elektrike të dyerve
Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash
Mbështetëset e ndenjëseve prapa me palosje elektrike
Xhami i përparmë me ngrohje
Kokat spërkatëse me ngrohje të larëses në xhamin përpara
Kufizuesi i shpejtësisë
Kamera e ndihmës së parkimit, mbrapa
Kamera 360°
Ekrani për shoferin 12"
Ekrani për shoferin 12"
Ndriçimi i brendshëm
Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
Piloti automatik
Fenerët LED me drita aktive në kthesa
Llambat e mjegullës me funksionin për kthesat
Matësi i temperaturës së ambientit
Sistemi i informimit për pikat e padukshme BLIS™ me Steer Assist dhe Cross Traffic Alert me frenim automatik
Ndihma e parkimit mbrapsht
Asistenca e parkimit përpara dhe prapa
Piloti i asistencës së parkimit
Timoni me ndihmë elektrike me përshtatje nga shoferi
Integrimi i smartfonit
Sensori i shiut
Dritat për ditën me sensor për dritën
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim manual
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik dhe busull
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme të shikimit mbrapa me errësim automatik
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Dritaret elektrike, përpara dhe mbrapa
Drejtimi me ndihmë në varësi nga shpejtësia
Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
Rrotat
Disku prej aliazhi 21", me 5 rreze të hapura treshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - W011
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, përpara - 1133
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, prapa - 1133
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 920
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 917
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1077
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 911
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 924
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, në ngjyrë Black White - 923
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 922
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, përpara
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, prapa
Disku prej aliazhi 18", me 6 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1076
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze, në ngjyrë Silver - 921
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze, në ngjyrë Silver
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Silver
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Tech Grey mat
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Chrome
Mbështetja për shoferin
Informim dhe argëtim i mundësuar me Android
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Sensus Navigation
Paneli qendror 9" me ekran me prekje
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës (ACC)
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa me frenim në gjendje të ndaluar
Asistenca e pilotit
Informimi për tabelat rrugore
Kontrolli me zë
Kontrolli nga distanca në timon
Kontrollet nga distanca në timon
Karikimi me valë i telefonit celular
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Nivelimi automatik i fenerëve
Pasqyrat elektrike të dyerve
Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash
Mbështetëset e ndenjëseve prapa me palosje elektrike
Xhami i përparmë me ngrohje
Kokat spërkatëse me ngrohje të larëses në xhamin përpara
Kufizuesi i shpejtësisë
Kamera e ndihmës së parkimit, mbrapa
Kamera 360°
Ekrani për shoferin 12"
Ekrani për shoferin 12"
Ndriçimi i brendshëm
Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
Piloti automatik
Fenerët LED me drita aktive në kthesa
Llambat e mjegullës me funksionin për kthesat
Matësi i temperaturës së ambientit
Sistemi i informimit për pikat e padukshme BLIS™ me Steer Assist dhe Cross Traffic Alert me frenim automatik
Ndihma e parkimit mbrapsht
Asistenca e parkimit përpara dhe prapa
Piloti i asistencës së parkimit
Timoni me ndihmë elektrike me përshtatje nga shoferi
Integrimi i smartfonit
Sensori i shiut
Dritat për ditën me sensor për dritën
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim manual
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik dhe busull
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme të shikimit mbrapa me errësim automatik
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Dritaret elektrike, përpara dhe mbrapa
Drejtimi me ndihmë në varësi nga shpejtësia
Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
Rrotat
Disku prej aliazhi 21", me 5 rreze të hapura treshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - W011
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, përpara - 1133
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, prapa - 1133
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 920
Disku prej aliazhi 20", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 917
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1077
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti - 911
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 924
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, në ngjyrë Black White - 923
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 922
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, përpara
Disku prej aliazhi 19", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti, prapa
Disku prej aliazhi 18", me 6 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze dyshe, ngjyrë Black mat, me prerje në formë diamanti
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze, ngjyrë Black, me prerje në formë diamanti - 1076
Disku prej aliazhi 18", me 5 rreze, në ngjyrë Silver - 921
Disku prej aliazhi 17", me 5 rreze, në ngjyrë Silver
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Silver
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Tech Grey mat
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Chrome