Volvo XC60 e re e parkuar në rrugë.

SWEDISH HEART, SUV SOUL

Volvo XC60 i ri

Forcë e rafinuar, teknologji progresive. Një SUV i dizajnuar rreth jush.

Volvo XC60 me përmasa mesatare SUV Crossover i parkuar në rrugë automobilistike

SUV dinamik suedez

XC60, SUV-i ynë me përmasa mesatare, përmbanë dizajnin skandinav dhe kreativitetin suedez. I hartuar bukur, i mbushur me teknologji inovative dhe me një shasi që balancon rehati dhe kontroll, ky është SUV i dizajnuar rreth jush.

VOLVO XC60 NË 360°

Merrni një vështrim më të afërt

Eksploroni pamjen e jashtme dhe të brendshme të Volvo XC60 me pamje interaktive 360°.

TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorXC60PDP

Pikat kryesore të Volvo XC90

Volvo XC60 i ri me karburant-efikas dhe të pastër drejtohet në autostradë.
Performanca e elektrizuar

XC60 tani është në dispozicion me teknologjinë Mild-Hybrid, e cila redukton emetimet, përmirëson ekonominë e karburantit dhe ju nxitë në performancë.

Pamja e brendshme e Volvo XC60 shfaqet me sedilje mbështetëse dhe të rehatshme.
Rehati për të gjithë

XC60 ka pesë mbështetëse, të dizajnuara me sedilje mirë të menduara që juve dhe pasagjerëve tuaj të ju sigurojë udhëtim të rehatshëm.

Volvo XC60 e parkuar në vendparkim të mbuluar me strehë  pranë një vile moderne.
I fortë nga dizajni

Linje të përkyera dhe detaje të bukura takohen me rezistencën SUV dhe një qëndrim dinamik për ta bërë XC60 makinë me karakter të fortë dhe të rafinuar.

Pamja e poshtme e tërthortë e Volvo XC60  demonstron skutat e pasme të palosshme dhe 505 litra të konfigurueshme për 1444 litra ndarje të ngarkesës.
Hapsirë praktike

XC60 është i gjërë dhe i gjithanshëm, me vëllim të ngarkesës prej 505 litra në pjesën e sipërme të mbështetësve të pasëm dhe 1432 litra mbështetëse të palosura.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëjeni atë për vete

Krijoni të përsosurin tuaj Volvo XC60. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Volvo XC60 i ri, i parkuar përballë një kafiterije

Modeli XC60

Eksploro modelin XC60

Zbuloni se cili nga nivelet XC60 është i përshtatshëm për ju.

Krahaso llojet
Volvo XC60 Inscription trim
Inscription

LUKS

Volvo XC60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo XC60 Polestar Engineered
Polestar Engineered

PERFORMANCË

Volvo XC60 R-Design
R-Design

SPORT

ZBULO XC60

Merrni hapin tuaj të ardhshëm

Pamje nga ana e përparme me mbishkrim Volvo XC60
Konfiguroni

Krijoni Volvo XC60 me specifikime tuaja personale

Femer merr  Volvo XC60 në test drive
Test drive

Gjithçka rreth timonit XC60

Agjenti shitës inspekton Volvo XC60 i ri në sallon ekspozues
Gjeni agjent shitës

Gjeni shitësin më të afërt të Volvo Cars.

Një femër qëndronë përballë Volvo XC60 të ri
Informacione mbështetëse

Gjeni manuele, artikuj mbështetës dhe si të inçizoni për XC60.