Volvo XC60 Inscription luksoz duke zbritur rrugës së  qytetit

LUKS MODERN

Volvo XC60 Inscription

Dizajn dhe materjale ekskluzive, stil skandinav.

Makina e re Volvo XC60 me mbishkrime luksoze e parkuar përball një kafiterije

Përjeto luksin modern

XC60 Inscription është modern, shprehje e luksit skandinav. Dizajni ekskluziv  i shenjave përfshinë kornizë të hromuar plotësuese, rrota speciale të aluminit dhe tuba të integruara. Tapiceria e butë nga lëkura detajet e hartuara me shum kujdes krijojnë ambient luksoz në kabinë.
Ndërto XC60 Inscription

Përmbledhja e mbishkrimeve në detaje

Mbyllni shufrat ekskluzive të grileve chrom të përparëm në mbishkrimin e Volvo XC60 të ri
Theksimet Chrome

XC60 Inscription dallohet me kornizën e kromuar për grilet e përparme, ato më të ulëtat si dhe dritaret anësore. Mbishkrimet logotip janë të paraqitura në dyert e mëposhtme.

Mbyllni Driftwood dekorin brenda makinës luksoze me mbishkrim Volvo XC60.
Një ndjenjë luksoze

Driftwood deco- trajtim unik i drurit e ndikuar nga trashëgimia jonë suedeze -dhe një pult i përshtatur rrit ndjenjën e luksit në XC60 Inscription.

Dizajni i brendshëm prezenton tapicerin e përkryer nga lëkura në mbishkrimin e Volvo XC60 të ri.
Tapiceri lëkure

Tapiceri i gjërë i lëkurës mbulon sediljet, panelet e dyerve si dhe mbështetësi e dorës. Ngjyra e njejtë e lëkurës përdoret gjithashtu edhe për komandën që përdoret si çelës për të hapur makinën.

Dizajni i rrotave të aluminit me mbishkrim Volvo XC60
Rrota diamond-cut

Zgjidhni rrota alumini me madhësi 19-inç ose 20 -inç me dizajn të përforcuar dhe me prerje diamond-cut që rrit karakterin e sigurtë të XC60.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijo Volvon tuaj perfekte XC60.  Zgjidhni nga paleta e gjërë gjyrash, specifikash dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Një mashkull me kostume qëndronë pranë Volvo XC60 të parkuar

Eksploro modelin XC60

Krahaso llojet
Volvo XC60 Inscription
Inscription

LUKSOZ

Volvo XC60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo XC60 Polestar Engineered
Polestar Engineered

PERFORMANCË

Volvo XC60 R-Design
R-Design

SPORT