FUQI E SOFISTIKUAR

Volvo XC60 Polestar Engineered

Fuqia e elektrizuar dhe komponentët e optimizuar krijojnë një SUV emocionues të performancës.

Performanë e pastër Suedeze

Me teknologjinë e fuqishme për transmetim hibrid, sovtverin motorik të optimizuar dhe shasinë e angazhuar, XC60 Polestar Engineered është SUV dinamik suedez I cili kombinon efikasitetin me përvojën e vozitjes së elektrizuar.

Ndërto XC60 Polestar të juaj

XC60 Polestar Engineered trim në detaje

Performancë e fuqishme

T8 Twin Engine plug-in hibrid i fuqishëm, përmban motor të optimizuar nga Polestari pqë ofron performancë edhe më të ngazëlluar

Vozitje zbavitëse, inzhinjerike

Polestar Engineered pranon ngarje dinamike me nivel të ri, me komponente të shasisë nga Ohlins, performanca frenuese nga Akebono dhe pullën e tërthortë për kontroll të përpikt.

Fokusuar në precizitet

Rrotat e lënduara nga alumini e përmirësojnë fokusin sportiv dhe e zvogëlojnë peshën e pandërprerë për përdorim më të saktë dhe të përgjegjshëm.

Frymë unike

Detajet e zeza që shëndrisin, shenjat e jashtme dhe tiparet e brendshme unike, duke përfshirë edhe rripat e sigurisë me ngjyre ari shprehin frymën progresive dhe ekskluzive të Polestar Engineered.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëni atë për vete

Krijo Volvon tuaj XC60 perfekte . Zgjidhni nga paleta e gjërë ngjyrash, specifikash dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Eksploro modelin XC60

Krahaso llojet
Volvo XC60 Inscription
Inscription

LUKS

Volvo XC60 Momentum
Momentum

PREMIUM

olvo XC60 Polestar Engineered
Polestar Engineered

PERFORMANCË

Volvo XC60 R-Design
R-Design

SPORT