Volvo XC90

Në kontroll, me lehtësi

SUV-i luksoz nga Suedia. Fuqi e rafinuar dhe fabrikim elegant.

Shenjtërorja juaj

Hapësira juaj

Me pamjen e tij njëkohësisht imponuese dhe të përmbajtur, modeli XC90 është i relaksuar dhe i vetë-besues - thelbi i dizajnit bashkëkohor skandinav. Brenda, një kabinë e gjerë e fabrikuar me materialet me të mira është e pajisur me kontrolle që u ngjajnë xhevahireve dhe një ekran me prekje me madhësinë e një tablete. Estetika luksoze dhe minimaliste krijon një hapësirë ​​ku ju mund të relaksoheni, të mendoni dhe të lidheni me botën sipas kushteve tuaja.

Mbështetje për shoferin

Pilot Assist (Asistimi i Pilotit)

Për një vozitje më të butë që nga nisja, është i disponueshëm sistemi i ngarjes Pilot Assist plotëson Kontrollin e Adaptueshëm të Lundrimit, duke shtuar ndihmë të butë manovrimi, për të mbajtur automjetin në mesin e korsisë me shpejtësinë ose distancën e caktuar nga automjeti i përparmë. Sistemi mbështetës i drejtimit Pilot Assist mund të jetë aktiv deri në shpejtësitë për autostradën. Nëse nuk mbani një dorën në timon, Pilot Assist çaktivizohet automatikisht. Pilot Assist është pjesë e IntelliSafe Assist.

Ju lutemi të vini re: Shoferi është gjithmonë përgjegjës për kontrollimin e automjetit, si edhe për mbajtjen e distancës dhe shpejtësisë së përshtatshme, edhe atëherë kur Pilot Assist është në përdorim. Sistemet që iu vijnë në ndihmë, siç është Pilot Assist, kanë kufizime lidhur me përshpejtimin, frenimin dhe fuqinë drejtuese që ato mund të zbatojnë.

Lidhu me automjetin tuaj

Bowers & Wilkins

Pavarësisht nga ndenjësja, ku ju rrini, sistemi ynë audio Premium Sound i firmës Bowers & Wilkins ju mundëson të dëgjoni muzikën që ju pëlqen, ashtu siç artistët kanë pasur parasysh. Teknologjia revolucionare tweeter-on-top dhe subwoofer-i unik i ajrosur ju mundësojnë në gëzoni përvojën e një zëri të fuqishëm dhe të kthjellët si kristali.

Fuqi pa kompromis

Motori Binjak T8 AWD

Motori ynë Binjak T8 me teknologji hibride plug-in siguron një vozitje të pazakonshme me efikasitet të pakompromis. Duke kombinuar një motor benzine me performancë të lartë me një motor elektrik, ky sistem shtytës i fuqishëm mundëson performancë të jashtëzakonshme në autostradë, si edhe udhëtime në vendin e punës me emetime zero. Ka edhe tërheqje me katër rrotat, në qoftë se është e nevojshme.

Modaliteti elektrik Pure i jep përparësi vozitjes elektrike me emetime zero dhe një rreze deri në 40 km, ideal për udhëtimin e përditshëm në punë. Në modalitetin Hybrid, motori elektrik dhe motori me benzinë përdoren për të optimizuar performancën, konsumin e karburantit dhe rehatinë, ndërsa në modalitetin Power përdoret gjithë fuqia e disponueshme për të maksimizuar performancën. Modaliteti AWD aktivizon tërheqjen e vazhdueshme me katër rrotat, për të përmirësuar tërheqjen në kushte të rrëshqitshme.

Zgjidhni shprehjen tuaj

Inscription

I pastër dhe luksoz, me karakteristika të avancuara sigurie dhe rehatie.

R-Design

Përzierja e përsosur e kënaqësisë së vozitjes dhe performancës.

Filloni udhëtimin tuaj

Konfiguroni XC90 tuaj ose bisedoni me një përfaqësues Volvo, i cili do t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju mund të keni.