GJENI XC90 TUAJ PERFEKT

Gama e automjeteve Volvo XC90

Çdo version i XC90 përshtat elegancën dhe luksin me teknologjinë intuitive. Zgjidhni atë të duhurin për ju.

XC90, stili juaj

Nivelet tona të pajisjeve ju ofrojnë një sërë opsionesh që i përshtaten personalitetit tuaj. Me XC90, ju mund të zgjidhni stilin premium dhe teknologjinë Momentum, luksin Inscription të punuar me dorë dhe pamjen dinamike R-Design. Ndërsa për përvojën më ekskluzive të luksit, zgjidhni Excellence me katër vende individuale.

Eksploroni gamë e automjeteve XC90

Krahaso llojet
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

LUXURY