FUQI E SOFISTIKUAR

Volvo XC90 Momentum

Dizajn Premium, teknologji dhe pajisje standarde të pasura për një përvojë të sofistikuar SUV.

Avancohu

Me standardin e saj të lartë të pajisjeve, pozicionin komandues të vozitjes dhe brendësinë bukur të dizajnuar, XC90 Momentum ju ndihmon mbi të gjitha të avancoheni . Kabina për pasagjërët paraqet shenjtësi skandinave, me një dizajn të përkyer, bashkëkohor, vëmendje të plotë ndaj detajeve dhe teknologjisë intuitive që ju mban të lidhur dhe asnjëherë të mërzitur në lëvizje. Pamja e jashtme, karakteristikat si rrotat e aluminit 19 inç, fenerët e plotë LED dhe tapitë e integruar shtojnë përshtypjen e fuqisë së sofistikuar.
Krijoni XC90 tuaj Momentum

Pajisjet Momentum në detaje

Vizioni i fuqisë

Fenerët LED në formën tonë të veçantë T i japin XC90 Momentum një identitet të fortë dhe shikueshmëri superiore gjatë natës.

Bukuria në detaje

Detajet e dizajnit Premium përfshijnë grile me shkëlqim të lartë të zi, dritare anësore të kromit dhe rrotat unike të aliazhit 19 inç.

Shenjtërore e sofistikuar

Brendësia e XC90 Momentum paraqet strehim me një dizajn të shkëlqyer skandinav, sistem të shëndoshë me performancë të lartë dhe materiale cilësore.

Teknologjia nën kontrollin tuaj

Teknologjia e përparuar dhe intuitive në XC90 Momentum përfshin ekranin qendror me prekje dhe ekranin dixhital të sofistikuar pas timonit.

Shikoni të gjitha specifikimet

Sipas ideve tuaja

Krijoni Volvo tuaj perfekte XC90. Ju mund të zgjidhni nga një larmi e gjerë ngjyrash, specifikimesh dhe aksesorësh.

Krijoni tajë

Eksploroni gamën e automjeteve XC90

Krahaso llojet
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

LUXURY