Një pasagjer ulet në ulësen e pasme të Volvo XC90  duke shikuar nga dritarja

Specifikimet e Volvo XC90

Eksploro specifikimet e plota të XC90, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Merrni pamjen e plotë

Zbuloni të gjitha tiparet dhe nivelet e disponueshme për XC90.

Volvo XC90 u parkua  nën llambat e një rrugë të vjetër të qytetit gjatë natës
Krahasimi i nivelit

Të gjitha llojet e nivelit XC90 kombinojnë dizajn dinamik, atletik me zejtarinë skandinave. Krahasoni secilën prej tyre për të vendosur se cila është e duhura për ju.

Mbyllja e distinktivit T6 në një Volvo XC90
Motori

Trenat e energjisë (mekanizmat energjike) avancuar dhe efikas që kombinojnë fuqinë e përgjegjshme me emisionet e ulëta për të bërë maksimumin e çdo automjeti.

Pamja e poshtëme e Volvo CX90 tregon paraqitjen e brendshme të sediljes nga lart
Dimensione

Gjeni të gjitha dimensionet dhe matjet për çdo model në gamën XC90, nga kabina e pasagjerëve në madhësinë e ndarjes së ngarkesës.

Mbyllja e qendrës së konsolës në Volvo XC90 me funksionin Airplay
Karakteristikat

Lista e plotë e karakteristikave dhe teknologjisë në dispozicion për XC90 - sedan i shoferit i projektuar rreth jush - për ta bërë çdo ditë më të lehtë, çdo makinë më të mirë.