Karakteristikat e Volvo XC90

Zbuloni gamën e karakteristikave për Volvon XC90.
Choose category:
Mbështetja për shoferin
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Sensus Navigation
Paneli qendror 9" me ekran me prekje
Alarmi i distancës
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës (ACC)
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa me frenim në gjendje të ndaluar
Asistenca e pilotit
Informimi për tabelat rrugore
Kontrolli me zë
Kontrolli nga distanca në timon
Kontrollet nga distanca në timon
Karikimi me valë i telefonit celular
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Nivelimi automatik i fenerëve
Pasqyrat elektrike të dyerve
Freni elektrik i parkimit
Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash, rreshti i dytë
Xhami i përparmë me ngrohje
Kokat spërkatëse me ngrohje të larëses në xhamin përpara
Kufizuesi i shpejtësisë
Afishimi në lartësinë e shikimit
Kamera e ndihmës së parkimit, mbrapa
Kamera 360°
Ekrani për shoferin 12"
Ndriçimi i brendshëm
Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
Piloti automatik
Fenerët LED me drita aktive në kthesa
Llambat e mjegullës
Alarmi për rrugë të rrëshqitshme
Matësi i temperaturës së ambientit
Sistemi i informimit për pikat e padukshme BLIS™ me Steer Assist dhe Cross Traffic Alert me frenim automatik
Ndihma e parkimit mbrapsht
Asistenca e parkimit përpara dhe prapa
Piloti i asistencës së parkimit
Timoni me ndihmë elektrike me përshtatje nga shoferi
Integrimi i smartfonit
Sensori i shiut
Dritat për ditën me sensor për dritën
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik dhe busull
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme të shikimit mbrapa me errësim automatik
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Dritaret elektrike, përpara dhe mbrapa
Drejtimi me ndihmë në varësi nga shpejtësia
Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
Mbështetja për shoferin
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Sensus Navigation
Paneli qendror 9" me ekran me prekje
Alarmi i distancës
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës (ACC)
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa me frenim në gjendje të ndaluar
Asistenca e pilotit
Informimi për tabelat rrugore
Kontrolli me zë
Kontrolli nga distanca në timon
Kontrollet nga distanca në timon
Karikimi me valë i telefonit celular
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Nivelimi automatik i fenerëve
Pasqyrat elektrike të dyerve
Freni elektrik i parkimit
Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës, mbrapa anash, rreshti i dytë
Xhami i përparmë me ngrohje
Kokat spërkatëse me ngrohje të larëses në xhamin përpara
Kufizuesi i shpejtësisë
Afishimi në lartësinë e shikimit
Kamera e ndihmës së parkimit, mbrapa
Kamera 360°
Ekrani për shoferin 12"
Ndriçimi i brendshëm
Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
Piloti automatik
Fenerët LED me drita aktive në kthesa
Llambat e mjegullës
Alarmi për rrugë të rrëshqitshme
Matësi i temperaturës së ambientit
Sistemi i informimit për pikat e padukshme BLIS™ me Steer Assist dhe Cross Traffic Alert me frenim automatik
Ndihma e parkimit mbrapsht
Asistenca e parkimit përpara dhe prapa
Piloti i asistencës së parkimit
Timoni me ndihmë elektrike me përshtatje nga shoferi
Integrimi i smartfonit
Sensori i shiut
Dritat për ditën me sensor për dritën
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik
Pasqyra e brendshme e kabinës me errësim automatik dhe busull
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme të shikimit mbrapa me errësim automatik
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Dritaret elektrike, përpara dhe mbrapa
Drejtimi me ndihmë në varësi nga shpejtësia
Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
Fshirëset e xhamave me larëset e integruara