Mbyllja e grilës Volvo S60 T8 Polestar Engineered me shenjën hekuri të Volvo dhe emblemën Polestar

Polestar Engineered & Optimised

Dizenjuar per te performuar

Si e përmirësoni një eksperiencë tashmë të madhe lëvizëse? Duke shfrytëzuar fuqinë e elektrifikimit në T8 Twin Engine dhe duke e plotësuar atë me pjesë të performancës në xhire të larta, inxhinierët Polestar kanë gjobitur makinat për të ofruar një eksperiencë të angazhuar dhe të elektrizuar të vozitjes.
Mësoni më shumë rreth S60 Polestar Engineered
Pamja e përparme e Volvo S60 T8 Polestar Engineered me emblemën Polestar të dukshme në grilën e përparme

Merrni rrugën e gjatë në shtëpi

Makinat tona Polestar Engineered përdorin pjesë të performancës së lartë nga disa nga furnizuesit më të respektuar në biznes. Çdo komponent është i rregulluar mirë dhe i projektuar për të punuar së bashku në mënyrë që të përmirësojë kënaqësinë e vozitjes. Karakteristikat e kontrollit shumë të kontrolluara dhe intuitive, në kombinim me teknologjinë e fuqishme shtytëse hibride plug-in, ofrojnë një eksperiencë të përfshirë, të elektrizuar, të drejtimit për të bërë një deklaratë.

Polestar Engineered caliper frenash Brembo

Polestar Engineered frena Brembo per performance

Polestar Engineered Öhlins amortizatore

Polestar Engineered shasi Öhlins per manovrim te larte te kontrolluar

Polestar Engineered motorr i optimizuar mbart në traditën e shtuar një shije të Polestar në makinën tuaj Volvo me ndihmën e përmirësimeve software te fuqise. Dizenjuar për të rritur fuqinë, përshpejtimin, performancën e transmetimit (vetëm automatik) dhe terheqen me të gjitha rrotat, Polestar Optimization mund të shtohet në modelet e reja dhe ekzistuese të Volvo. Ju lutemi të bisedoni me perfaqesuesin tuaj për më shumë informacion.
Dritat e pasme Volvo me emblemën Polestar dukshme