Na kontaktoni

Nëse nuk mund të gjeni përgjigjet për pyetjet tuaja, mos hezitoni të na kontaktoni. Me qëllim për t'ju siguruar ndihmën më të mirë të mundshme, ju lutemi të kontaktoni personin ose departamentin e duhur.

Adresa postare:

Volvo Car Corporation
405 31 Göteborg
Suedia

Adresa për vizita, Selia:

VAK building, Assar Gabrielssons väg
Göteborg
Centrala telefonike: 46-(0)31-59 00 00

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për produktet tona, ju lutemi të vizitoni faqet tona për produktet. Nëse keni një pyetje ose një problem, për të cilin ju nevojitet ndihmë, ju lutemitë ndiqni këtë link për gjetjen e tregtarëve.

Përvoja e klientëve

Ju jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni Operacionet për Përvojën së Konsumatorëve, duke plotësuar këtë formular .

Ju lutemi të keni parasysh se ne nuk marrim kërkesa punësimi. Informacionet për një karrierë në Volvo Cars mund të gjenden këtu.

Burimet Njerëzore Volvo Cars

Për të gjetur informacion rreth mundësive të punësimit, tezave dhe programeve të diplomës, ju lutemi të vizitoni faqen e karrierës.

Qendra e Shërbimit të Burimeve Njerëzore furnizon shërbime dhe udhëzim lidhur me çështjet dhe proceset specifike të Burimeve Njerëzore.

Nëse keni pyetje për mënyrën e aplikimit për një punë, funksionimin e procesit të rekrutimit ose çështje të tjera lidhur me karrierën, ju lutemi na kontaktoni në career@volvocars.com.

Vizitoni Volvo

Në Qendrën e Vizitorëve të Volvo Cars në Gothenburg-un e Suedisë, ju mund të kënaqeni aktivitete të llojllojshme, siç janë udhëtimi me tren nëpër fabrikën, testimi i automjeteve të fundit, vizita me me Ciceron në Qendrën tonë të Përvojës së Markës, bërja e pazarit apo një drekë. Për të mësuar më shumë shkoni te Visit Volvo.

Portali për furnizuesit e Volvo Cars

Vizitoni portalin e furnizuesit.