Sensus

Të lehta

Zbavitëse

Të lidhura

Sensus është mënyra jonë për t'ju lidhur lehtë me makinën tuaj Volvo dhe botën rreth jush. Risitë Sensus përfshijnë ndërfaqe intuitive që ju vënë në kontroll, sisteme audio dhe aplikacione argëtuese, si edhe konektivitet për t'ju mbajtur në kontakt kudo që të jeni. Sensus ka një qëllim shumë të thjeshtë: të bëjë jetën tuaj më të lehtë dhe më zbavitëse.

Një mënyrë e re për t'u lidhur

Për të kontrolluar makinën tuaj duhet vetëm të flisni me kontrollin zanor nëpërmjet Microsoft Band 2 dhe aplikacionit Volvo On Call. Ju thjeshtësisht duhet të thoni udhëzimet dhe makina juaj Volvo do të kryejë detyra të tilla si konfigurimi i navigacionit, ndezja e ngrohësit ose shkyçja e derës. Dhe në qoftë se ju nuk mund të gjeni Volvon tuaj në një parkim të mbushur me njerëz, ju duhet vetëm duhet të kërkoni që të sinjalizojë me fenerët ose me borinë