Merrni një Volvo të re XC

Automjetet XC

Duke filluar nga 29,900 EURO

Volvo e Re XC40

Zgjedhja e një e automjeti është një moment i rëndësishëm dhe emocionues. Por kur zgjidhni Volvo do të thotë të hyni në një botë, ku cilësia e jetës është në qendër të gjithçkaje.

XC40 D3 2.0 Diesel 150 KF MT6
FILLON ME VETËM 29.900 EURO
ME KËSTE MUJORE PREJ 325 EURO

Shpallur “Makina e vitit” tashmë bëhet e prekshme nga të gjithë. Volvo XC40 vjen me një dizenjo të pakrahasuar, komoditet absolut dhe me një nivel të lartë sigurie, që vetëm mjetet Volvo e ofrojnë.

Porositja e katalogut

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën

Duke filluar nga 35.900 EURO

Volvo e Re XC60

Shpallur “Makina më e sigurtë në botë”. Dizenjo unike Skandinave, teknologji inovatore, ku në qendër është siguria e personave në makinë por edhe jashtë saj. Ky SUV dinamik kombinon fuqinë me elegancën dhe komoditetin, por duke vendosur sigurinë tuaj në plan të parë.

XC60 D3 2.0 Diesel 150 KF MT6
FILLON ME VETËM 35.900 EURO
ME KËSTE MUJORE PREJ 390 EURO

Perfekte për biznes, e jashtëzakonshme për familjen!

Bëje tënden makinën e vitit Volvo XC40 dhemakinën më të sigurtë në botë Volvo XC60. Jeni të mirëpritur në showroom-in tonë Volvo.

Porositja e katalogut

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23.300€

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA EDITION
Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sedilja e Pasagjerit Para me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sistem Alarmi, BLIS – Blind Spot Information System

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA BUSINESS CONNECT
Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Navigator Sensus me Grafikë 3D, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA CLIMATE PREMIUM
Klimatizator Automatik me 4 Zona Temperature, Xhamat e Pasëm të Errët

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level

Porositja e katalogut

Test drive

Dëshiroj ofertën