Seria 60

Duke filluar nga 35.900 EURO

Volvo e Re XC60

Shpallur “Makina më e sigurtë në botë”. Dizenjo unike Skandinave, teknologji inovatore, ku në qendër është siguria e personave në makinë por edhe jashtë saj. Ky SUV dinamik kombinon fuqinë me elegancën dhe komoditetin, por duke vendosur sigurinë tuaj në plan të parë.

XC60 D3 2.0 Diesel 150 KF MT6
FILLON ME VETËM 35.900 EURO
ME KËSTE MUJORE PREJ 390 EURO

Perfekte për biznes, e jashtëzakonshme për familjen!

Bëje tënden makinën e vitit Volvo XC40 dhemakinën më të sigurtë në botë Volvo XC60. Jeni të mirëpritur në showroom-in tonë Volvo.

Porositja e katalogut

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën

ELEGANCË DINAMIKE

S60 ME 0% INTERES

Volvo S60 i ri rishkruan historinë e shoferit. Modeli S60 mirëpret kënaqësinë e ngarjes. Linjat e theksuara, profili elegant dhe format muskulare theksojnë karakterin atletik të automobilit. Ndërsa eleganca skandinave dhe dinamike e tij kombinojnë qëllimin dhe imazhin. Ky është automobili i cili që nga shikimi i parë rrezaton me aftësitë e shkëlqyera rrugore. Zbuloni limuzinën dinamike që përcakton standardet e reja të ngarjes dhe tashmë me mbërritjen e tij emocionon me ofertën promovuese.

S60 T4 140 kW (190 KF) AUT R-Design me 0% interes / 3 këste vjetore nga 13.900 EUR

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 13,900€

S60 T4 A R-Design

Motori petrol T4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Marmita të integruara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Metal Mesh, Timon sport i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure Nappa, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje, Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light High Level, Fenerë LED, Volvo On Call.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Tavan xhami panoramik

PROJEKTUAR PËR GJENERATA

V60 ME 0% INTERES

V60 i ri është vizioni ynë për karavanin familjar të dizenjuar për breza. Karavani sportiv elegant i projektuar për epokën e re praktikisht vazhdon me atë që Volvo ka bërë me dekada duke sjellë shumëllojshmëri, përdorshmëri në jetën e përditshme, siguri legjendare dhe baraspeshë të përsosur ndërmjet teknologjisë, funksionalitetit, dizajnit dhe performancës. V60 gjithashtu emocionon edhe me ofertën – me pajisje të pasura dhe çmim atraktiv.

V60 D3 110 kW (150 KF) AUT Momentum Pro me 0% interes / 3 këste vjetore nga 14.500 EUR

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 14,500€

V60 D3 A Momentum Pro

Motori diesel D4 2.0, 110 kW (150 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 17", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light, Fenerë LED, Volvo On Call, Dera e bagazhit automatike me buton.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Xhamat e pasëm të errët

Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 15,900€

V60 D4 A AWD Cross Country Plus

Motori diesel D4 2.0, 150 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 17", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light, Fenerë LED, Volvo On Call, Dera e bagazhit automatike me buton.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Xhamat e pasëm të errët

Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje