Seria 90

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23.300€

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA EDITION
Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sedilja e Pasagjerit Para me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sistem Alarmi, BLIS – Blind Spot Information System

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA BUSINESS CONNECT
Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Navigator Sensus me Grafikë 3D, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA CLIMATE PREMIUM
Klimatizator Automatik me 4 Zona Temperature, Xhamat e Pasëm të Errët

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level

Porositja e katalogut

Test drive

Dëshiroj ofertën

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 18,900€

S90 D3 A Edition

PAKETA EDITION
Sediljet Para me Ngrohje, Fenerë LED Mjegulle, Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje, Larës Fenerësh, Sistem Alarmi, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Navigator Sensus me Grafike 3D, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Ambient Light High Level, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA COMFORT
BLIS – Blind Spot Information System, Kamera e Pasme Parkimi

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

Porositja e katalogut

E MERRNI TANI PËR 45.990 EUR

V90 D3 A Business

Në karavanin V90 gjithçka është bërë me një arsye, gjithçka është adaptuar për ju, për t'ju ofruar rehati, teknologji dhe siguri plotësisht të përshtatshme për kërkesat e udhëtimeve të biznesit. V90 është ideja e luksit pa kompromis, e plotësuar me mendime praktike dhe gjerësi të madhe.
Porositja e katalogut

E MERRNI TANI PËR 54.990 EUR

V90 Cross Country D4 AWD A Adventure

Me paketën e tij të pasur të pajisjeve, V90 Cross Country do të çojë zemrën tuaj në aventurë, duke ju mundësuar të kënaqeni me natyrën e egër nga perspektiva e një strehe plotësisht e sigurt dhe jashtëzakonisht e rehatshme. Zgjidhni një automjet që ka gjithçka, për të cilën ju do të dëshironi që udhëtimi juaj të zgjasë përgjithmonë.
Porositja e katalogut