Autoakustikë

Zërim i përososur

E dizajnuar të mbajë muzikën tuaj të gjallë

Muzika është e rëndësishme

Kemi zgjedhur të punojmë me disa prej audio brendeve më të mira në botë. Më poshtë mund të mësoni më shumë për tre nivelet e audios që aktualishtë i ofrojmë, gjitha të dizajnuara për të sjellë muzikën tuaj në jetë dhe për të ofruar përvojë të pandëgjuar më parë në makinë. 
Bowers & Wilkins

Sistemi ynë i zërimit Bowers &Wilkins është padyshim një nga sistemet më të mira të makinave në dispozicion, të dizajnuara për njerëz që duan audio eksperiecë të pakrahasuesshme në makinë.

Performancë e lartë

Sistemi ynë i zërimit High Performance është dizajnuar për të ofruar ekuilibër të mirë të cilësisë dhe duke mos kompromentuar përvojën e dëgjimit.