Brows & Wilkins

Autoakustikë eksluzive

Pasion i zërin

Riprodhim besnik dhe i shkëlqyeshëm i zërit

Sistemi i zërimit Bowers & Wilkins dhuron përvojë reale me cilësi të lartë dhe teknologjin të fundit të zërimit si pikënisje. Sistemi u zhvillua në bashkëpunim të ngushtë me inxhinjer  të kompanisë Bower&Wilkins dhe ekspert për zërim të Volvo Cars si pjesë integrale e dizajnit të kabinës  me altoparlante me orjentim preciz.                                                               

Bowers & Wilkins përfaqëson nivelin aktual më të lartë cilësorë të zërimit automobilistik duke dhënë eksperiencë të plotë muzikore. Pasion për teknologjinë, inovacionin dhe inxhinjerinë e kombinuar me vëmendje të thellë të detajeve, kjo është ajo që e bënë Bowers&Wilkins aq të veçantë. Ne ofrojmë sistemin Bowers&Wilkins në makinat tona 90 dhe 60.

 

Zërim I vërtetë

Sistemi jonë audio Bowers&Wlikins krijohet për të dhënë eksperiencë më reale dhe më personale, duke sjellë qartësi dhe realizëm të jashtëzakonshëm në muzikën tuaj kudo që jeni ulur. Ky audio sistem shkon përtej shifrave. Inxhinjerët tanë për zërim kanë kërkuar përvojën audiofile të përsosur në mënyrë obsesive. Kjo do të thotë të japësh përvojë të plotë muzikore dhe ta tërheqësh dëgjuesin në atë që  është performuar dhe inçizuar. Muzika është ajo që ndjeni sa fizikishtë aq edhe emocionalishtë mu e cila mundësohet me përvojën e zërimit, që duhet të përcjellë zërin e vërtetë. Tre mënyrat e zërit ju mundësojnë të rikrijoni akustikën në mjedis të veçantë brenda Volvos tuaj, duke ju afruar edhe më afër muzikës.

Tweeter në ballinë

Numrat janë mbresëlënëse: një amplifikator 12-kanalesh, fuqi prodhimi të mrekullueshëm 1400W dhe deri në 19 altoparlante të larta duke përfshirë dy inovacione automobilistike: open-air sub -woofer unik dhe një altoparlant në  qëndër të tweeter-it që prodhon zë të vërtetë dhe të qartë. E gjithë përvoja tejkalon cilësinë dhe kualitetin e shkëlyer.