Harman Kardon

Kualitet i lartë autoakustik

Liria e të gjurmuarit

Riprodhim të zërimit të bukur

Harman Kardon Premium Sound  ofron zë të balancuar dhe të fuqishëm të dizajnuar për të kapur shqisat. Kjo përvojë e përkyer mundësohet nga 14 altoparlante me zërim të saktë reproduktiv, që prodhojnë tinguj bass të cilat do t'i ndjeni në trupin tuaj. Harman Kardon mundësonë shërimin e ndjenjave dhe shqisave.

Subwofer me ventilim ajrorë

Subwofer i integruar me ventilim ajrorë ju mundësonë të shijoni thellësinë e basit  të paklasifikuar në Volvon tuaj. Me teknologjinë inovative pulsohet sasi e madhe e ajrit përmes vrimës së harqeve të pasme të rrotës e cila krijon nivel të ulët dhe të pandryshuar të basit. Për të kursyer hapësirë, Subwoferi është i hollë dhe i integruar në vetë arkitekturën e makinës.