Audio cilësor

Performancë të lartë

Designed by Volvo

High Performance sistem i zërimit

I prodhuar posaçërishtë për akustikën e Volvos tuaj, sistemi i zërimit High Performan të cilin ne e ofrojmë. Juve dhe pasagjerëve tuaj ju mundësonë kënaqësi në dëgjimin e zërit të vërtet dhe natyral.

Tingëllonë këndëshëm

Altoparlantet me zë të lartë, të ulëta dhe frekfencion të mesëm janë të ndara dhe bashkëveprojnë për të siguruar riprodhim të zërit të shkëlqyeshëm. Ky audio sistem i fuqishëm me 10 altoparlante përdoret lehtë me anë të butonave të timonit, ekranit qëndrorë i cili është digjital elektronik me prekje ose me kontrollim të zërit tuaj.