Sensus Navigation

Inituitive dhe e thjeshtë

Aplikacioni konektues i sistemit navigues

Sensus Navigation

Sensus Navigation është sistem plotësishtë i itngeruar i navigacionit  për t'ju ndihmuar të arrini sa më lehtë aty ku dëshironi. Karaktersistikat  përfshijnë mundësinë Send to Car, e cila ju lejon të dërgoni destinacionin në makinën tuaj, qoftë nga shfletuesi ose nëpërmjet aplikacionit Volvo on Call. Sensus navigacioni gjithashtu mundëson akces në shërbimet dhe aplikacionet e navigimit për t'ju ndihmuar të gjeni përvoja dhe vende të reja në mënyrë intuitive dhe të lehtë për t'u kuptuar.

Aplikacioni Sensus Navigation

Park&Pay

Gjej dhe paguaj parkim të lehtë

Glympse and Send to Car

Dërgoni lokacionin tek miqtë dhe familjarjarët tuaj.Mundëson që t'ju presin aty.

Yelp, Local Search, Wiki Locations

Gjeni kafen më të mirë lokale, trashëgiminë kulturore ose një pikë referimit tjetër.