Pamje e përparme e një Volvo me ngjyrë të bardhë duke u mbushur me kyçës hibrid

Makina Plug-In Hibride

Kombinim pa kompromis të energjisë elektrike të baterisë së akulumatorit dhe motorrit të mrekullueshëm benzin i japin emisione të ulët deri në zero, fleksibilitet të shkëlqyeshëm dhe një përvojë të fuqishme drejtimi.

Ulët deri në zero CO2 emetime

Motori plotësues elektrik mbështet motorin e djegies për emetime të ulëta të CO2. Ashtuqë me anë të modalitetin Pure elektrik, ju mund të shëtisni me emetimet zero të gypave.

Një vit energji elektrike falas

Ngarja në modalitetin "Pure Electric" zvogëlon gjurmën tuaj ekologjike, si dhe kostot e ngarjes. Për të inkurajuar ngarjen e qëndrueshme me Volvon tuaj të Plug-In Hibride, ne do të rimbursojmë koston e energjisë tuaj elektrike të shfrytëzuar deri në servisimin e parë.

Fleksibilitet i shkëlqyeshëm

Me tre modelet tona mund të zgjidhni midis lundrimit gjatë ditës në mënyrë Pure, nxitim përmes Pure mënyrës ose duke maksimizuar efikasitetin me mënyrën hibride.

Përvojë e fuqishme e drejtimit

Energjia e kombinuar elektrike dhe benzina jep një performancë të lehtë dhe vozitje të qetë, të rafinuar në të gjitha kushtet.

Gama e makinave tona me kyçje hibride

Cilëndo Volvo që preferoni, mund ta keni me teknologjinë më të lartë të efikasitetit të kycjes hibride

pamje e përparme e XC90 me kyçës hibrid
XC90 Twin Engine

Deri më 5-7 pasagjerë

pamje e përparme e XC60 me kyçës hibrid
XC60 Twin Engine

Deri më 5 pasagjerë

pamje e përparme e S60 me kyçës hibrid
S60 Twin Engine

Deri më 5 pasagjerë

pamje e përparme e V60 me kyçës hibrid
V60 Twin Engine

Deri më 5 pasagjerë

Makina hibride kyçëse -si funksionin?

Volvo makina hibride kyçëse ka një motor elektrik dhe motor benzine - Twin Engine . Për energjinë elektrike, ka një bateri që lehtë mund të mbushet në shtëpi ose në stacionin e karikimit.

Twin engines

Makina kombinon fuqinë elektrike dhe benzinën. Përshtatur së bashku ose veçmas për t'ju dhënë përvojën më efikase të drejtimit.

Pamja e pultit të Volvo Car për mënyrat e drejtimit
Zgjidhni mënyrën tuaj të ngarjes

Modelet tona të kyçjes hibride ofrojnë paletë të mënyrave të shumta të ngamjes që t'i përshtaten çdo rasti- duke filluar prej mënyrës Power, mënyrës elektrike Pure deri tek mënyra e balancuar Hybrid.

Pamje e pasme e Volvos duke u drejtuar drejt një rruge të qytetit.
Karikimi i baterisë

Bateria e madhe jep një gamë të vetme elektrike rreth 40-50 km * dhe lehtë mund të ngarkohet në shtëpi ose në stacionin e karikimit. Gjithashtu mbushet gjatë ngasjes edhe atë çdo herë që frenoni ose ngadalësoni shpejtësinë.

Çfarë dëshironi të dini për makinat hibride kyçëse?

 • Çka është vetura hibride me kyçje?

  Një makina hibrideme kyçje e njohur edhe si një PHEV është një makinë që përdor të dy motorët me djegie konvencionale dhe një motor elektrik të baterisë për të siguruar fuqi për rrota.

 • Çfarë lloji i baterisë përdoret në hibride plug-in të Volvo Engine Twin?

  Volvo Veturat  po përdorin  aktualisht pako bateri litium-jon në veturat e veta të binjakëzuara .

 • Cili është diapazoni i pastër elektrik i një hibridi me kyçje ?

  Hibridet tona Twin-Engine plug-in janë projektuar për të përmbushur nevojat mesatare të lëvizjes së përditshme. Gama sigurisht ndryshon varësisht nga modeli, stili i makinës, topografia dhe kushtet e rrugës. Përfitimi kryesor i një hibridi plug-in është që gjithmonë të keni motorin e benzinës si rezervë midis akuzave, kështu që sasia nuk është kurrë një çështje.

 • Si dhe ku mund ta rimbush makinën time?

  Shumica e njerëzve ngarkojnë makinat e tyre në shtëpi gjatë natës, me një kuti karikimi të murit në karantinë ose garazh. Të tjerët kanë mundësinë të ngarkojnë makinën e tyre në punë ose në stacionet publike të ngarkimit, të cilat po bëhen gjithnjë e më të lehta për t'u gjetur.

 • Sa kohë duhet për të ngarkuar baterinë?

  Koha e ngarkimit varet në masë të madhe nga burimi i energjisë dhe amperazhit që sjell. Ju do të gjeni kohë specifike të tarifimit në specifikimet teknike për secilin model të elektrizuar në dispozicion.

 • Cili është dallimi midis hibridit të butë, të plotë dhe ati kyçës.

  Hibridi i butë përdorë motorin elektrik për ta ndihmuar motorin me djegje të brendshme. Hibridi i plotë ka motorë elektrik dhe bateri më të madhe sesa hibridi i butë. Hibridi i plotë mundëson fuqizimin e makinës duke përdorur motorin elektrik për distanca të shkurtëra dhe rimbush baterinë e saj duke përdorur motorin ose përmes frenimit rigjenerues. Hibridi plug-in mundë të rimbushet duke e lidhur atë në stacionin mbushës në shtëpi ose duke përdorur stacion publik të mbushjes. Hibridi plug-in ofron gamë më të madhe elektrike të pastert falë pakos së gjatë të baterisë dhe motorit elektrik.Hibridi plug-in do t'i plotësojë nevojat e përditshme të udhëtimit të shumë njerëzve.

 • Cilat modele të Volvo janë në dispozicion si një hibrid binjak me kyçje ?

  Që nga viti 2019, të gjitha modelet tona janë të disponueshme me teknologjinë e fuqishme Twin Engine plug-in hybrid.

 • Cilat kabllo ngarkimi janë në dispozicion për Volvo Twin Engine?

  "Volvoja juaj me kyçës hibrid Twin Engin vjen me një kabllo standarde për karikim që plotëson kërkesat e larta të sigurisë elektrike (modeli 2). Në dispozicion në variante të ndryshme (6A, 8A ose 10A në varësi të tregut), ky kabëll 4,5 m mundëson karikim deri në 1.4 - 2,3 kW në kushte shtëpiake.Ky kabllo është gjithashtu i disponueshëm në një variant opsional prej 8 m.Për kohën më të shkurtër të karikimit në shtëpi, mund të mbushni veturën tuaj me një kabllo 1-faza 16A "Blue Plug" të aftë për të karikuar deri në 3.5 kW. kablloja është e disponueshëm nëgjatsi prej 4,5 m dhe 8 m. Dhe për një zgjidhje vërtet të integruar dhe të lehtë për t’u përdorur në shtëpi, një Wallbox Cars 3 Faza 16A Volvo do të jetë në dispozicion në fund të vitit 2019. Mund të përçojë deri në 22 Kw, ky Stacioni i fuqishëm i karikimit në shtëpi i Modelit 3 është gjithashtu i përputhshëm me gjeneratat e ardhshme të prizave hibride dhe makina elektrike Pure. Për një karikim të përshtatshëm dhe të sigurt jashtë shtëpisë, ekziston gjithashtu një kabllo ngarkimi me modalitetin 1-fazor 16A si një pajisje shtesë. Ky kabllo prej 4,5 m ose 8 m jep deri në 3,5 kW dhe është i përshtatshëm të keni në dorë kur nuk ka kabllo në stacionin e karikimit. Për informacion më të detajuar, ju lutemi kontaktoni agjentin tuaj shites Volvo."

Fuqitë tona të tjera të elektrizuara

Ikona e baterisë dhe prizës elektrike
Pure electric

(së shpejti)

Kyçje e plotë elektrike - për një përvojë vozitëse të qetë, të fuqishme dhe të rafinuar me zero emetime.

Ikona e pompës së gazit dhe e baterisë
Hibridë të butë

(E disponueshme në 2 modele të veturave)

Një teknologji efektive e kyçjes ku motori elektrik ndihmonë motorrin me djegje të brendshme për të siguruar performancë të lartë të përvojës ngasëse.