Po ripërcaktojmë mobilitetin personal

Duam të sigurojmë lëvizje të lirë të personalizuar, të qëndrueshëm dhe të sigurtë. Këtë e bëjmë duke vendosur kërkesat tuaja në vend të parë dhe përdorur teknologjinë më të përsosur që kemi në dispozicion për shërbime tuaja, duke shpikur teknologjinë më të rë ku askund nuk egziston dhe kombinuar teknologji për të ofruar përvoja të reja.

Jemi përkushtuar  të ndjekim vizionet e mëposhtme:

Vizioni i sigurisë së Volvo Cars është që askush nuk duhet të lëndohe seriozisht ose të vritet në një makinë të re Volvo. Deri në vitin 2025 duam të kthejmë një javë kohë cilësore në vit përmes një makine Volvo të re.
Deri në vitin 2025 rreth 50 përqind e makiinave që i prodhojmë dhe i shesim do të jenë elektrike.

Në kompanin  Volvo Carskemi futur inovacione për jetë më të mirë. Fokusi ynë jeni ju dhe bota juaj.

 

Zbuloni qasjen tonë ndaj të ardhmes së mobilitetit

Håkan Samuelsson, drejtor ekzekutiv dhe kryetari i Volvo Cars spjegon vizionin e Volvo Cars për të ardhmen e mobilitetit.
Lëvizje e lirë

Håkan Samuelsson, drejtor ekzekutiv dhe kryetari i Volvo Cars spjegon se si
Volvo Cars formon të ardhmen e mobilitetit.

Delno osvetljena silhueta temnolase ženske
Teknologjija e konvergjences

Mësoni se si Volvo Cars sheh teknologjinë konvergjente në fushat e konektivitetit,
sigurisë dhe shtytjes, që ndryshon mënyrën e jetesës.

Ne i bëjmë gjërat më ndryshe

Volvo Cars njerëzit i vë gjithmonë  në vend të parë. Ne këtë e bëjmë me fokus të qartë në këto tri fushat kryesore të inovacionit. Besojmë se teknologjia duhet të na lejoj e jo të pengoj. Mësoni më shumë për fushat e inovacionit në vazhdim.
Femër me flokë të kuqe dhe prenka, duke u mbështetur ne çatinë e Volvo V90 Cross Country të saj ndërkohë kur era ja fryen flokët e saja.
Vajza e re shikon arkipelagun suedez nga bagazhi i madh V60 Inscription nga mbrapa sëbashku me prindërit.

Lidhshmëri

Qëllimi ynë është që deri në vitin 2025 të kthejmë një javë kohë cilësore në vit përmes makinës Volvo të re

Elektrifikimin

Deri në vitin 2025 planifikojmë rreth 50 përqind të shitjeve vjetore të përbëjnë makinat tona plotësisht elektrike.

Femër e veshur në të zezë me çantë të lëkurës, kalon para Volvo XC40 R Design në  kalimin për këmbësorë.

Siguri

Vizioni i sigurisë së Volvo Cars është që askush nuk duhet të lëndohe seriozisht ose të vritet në një makinë të re Volvo

Tre pjesmarës të Fondit Teknologjik Volvo Cars përdorin telefonat e tyre për ta shijuar eksperiencën e VR-së, ku prezentojnë risitë e Volvos.

Serrë inovative

Ne punojmë ngushtë me kompani të sapoformuara dhe kompani të krijuara për qëllime teknologjike përmes Fondit Teknologjik Volvo Cars me seli në luginën e Silicionit, të mbështesim inovacione që do të na çojnë në një të ardhme më të mirë
Lexo më shumë për Fondin Teknologjik Volvo Cars

Vizion i gjërave në të ardhmen

Në të ardhmen jo shumë të largët ne shohim një botë shumë të konektuar, në të cilën janë plotësishtë konektuara automjetet autonome elektrike si përgjigje e nevojave të lëvizjes personale.Kemi zhvilluar konceptin 360c për ta ringjallë vizionin tonë për të ardhmen. Nevojat individuale të mobilitetit po zhvillohen. Zgjidhjet duhet të ofrojnë eksperiencë të sigurtë, ekologjikisht të qëndrueshme, por personale dhe të rehatshme për udhëtim. Kjo do të kërkojë mënyrë krejtësishtë të re të të menduarit për atë se çfarë makine është dhe si e përdorim.
Lexo më shumë për 360c
360c, makinë konceptuale e pavarur  Volvo Cars, është parkuar me dyer të hapura përballë një vilë moderne.
Vështrim I përafërt të risive inovative, rripin e sigurisë me tre pika Volvo Cars, i lëkurës me ngjyrë të hapur.

Inovacioni kur nuk del nga stili

Ne duam të shikojmë përpara dhe të gjejmë mënyra të reja për t'ju kyçur, për ta bërë jetën tuaj më të lehtë dhe më të këndshme. Ne këtë e kemi bërë me vite.
Ekploroni risitë tona të reja