Konektim

Bëni jetën tuaj më të lehtë

Shërbime, navigacion dhe zërim

Konektim që kthen kohën prapa

Qëllimi ynë është që deri në vitin 2025 të kthejmë një javë kohë cilësore në vit, përmes Volvo makinës së re. 

Këtë do ta arrijmë duke përdorur teknologjinë si mjet që do të na ndihmojë të jetojmë jetë më të mirë dhe më të rehatshme. Teknologjija duhet të shërbejë dhe të mbështes, të argëtoj dhe të udhëheqë. Kjo është pika jonë fillestare.

 
Connected Car

Sensus i quajmë shërbimet konektuese, navigacionin, argëtim në makinë dhe inovacioni i audio sistemit. I dizajnuar për t'ju mbajtur në kontrollë të plotë. Falë touch ekranit digjital, funksionimit logjik dhe lehtësisë së përdorimit. Sisitemi i funit i menaxhimit të zerit dhe ndërveprimi i smartphone-ve nëpërmjet CarPlay dhe Android Auto siguron të jeni të lidhur gjatë gjithë kohës. Mësoni më tepër në vazhdim. Sensus i quajmë shërbimet konektuese, navigacionin, argëtim në makinë dhe inovacioni i audio sistemit. I dizajnuar për t'ju mbajtur në kontrollë të plotë. Falë touch ekranit digjital, funksionimit logjik dhe lehtësisë së përdorimit. Sisitemi i funit i menaxhimit të zerit dhe ndërveprimi i smartphone-ve nëpërmjet CarPlay dhe Android Auto siguron të jeni të lidhur gjatë gjithë kohës. Mësoni më tepër në vazhdim.

Aplikacioni Volvo on Call

Komand për drejtim të funksioneve në makinë me Volvo on Call.Kryerja e detyrave të tilla si dërgim i një destinacioni në sistemin e navigimit, ndezja e nxehtësisë ose mbyllja e derës me smatphone, tabletë ose paisje të lëvizshme me Volvo On Call - dhe shumë më tepër....

Sensus Navigation

Gjejeni veten aty ku dëshironi të jeni. Sistemi ynë i navigacionit Sensus mundësonë siguri, qasje të lehta në të gjitha funksionet e navigacionit për të dy pasagjerët në sediljet e përparme.

Audio sistemet

Tingujt e ëmbël të luksit. Volvo Cars punonë me disa nga Audio brendet më të mira në botë me qëllim të kriimit të audio sistemit më të mirë në treg.

Përjetonitë me të vërtetë inovacionet tona

Rezervoni test drive

Eksploro inovacionet tona të tjera

Frymëzuar gati nga pothuajse një shekull i risive që ndryshojnë botën, kemi dizajnuar makina që gjithmonë njerëzit i vën në vend të parë.