Vollvo në thirrje

Kontrollë dhe përshtatje

Teknologji e lidhjes që e bën jetën më të lehtë

Përvojë luksoze në komandën tuaj

Vollvo në thirrje kombinon një aplikacioni mobil , wi-fi e integruar në veturë dhe shërbimë që e kursejnë kohën të dizajnuara për tua bërë jetën më të lehtë dhe më të kënaqshme 
Parapguani në Volvo në Thirrje ose rinovoni parapagesën tuaj

Funksionet e aplikacioni Vollvo në thirrje

Shkrirje e makinave Volvo me aplikacionin në largësi.

Me funksionin e kontrollit të largët të klimës juve nuk do të ju nevojitet të mbani kapotë në veturë përësri. Ju mund ta programoni ngrohësin e parkingut (nëse është e vendosur) që të ndizet para se të hyni në veturë ashtu që të bëhet mirë dhe ngrohtë dhe dritaret të jenë të shkrira nga akulli kur të hyni brenda. Në veturat e Volvos nga 2015 e këndej , Volvoja në Thirje ju mundëson të ndezni motorin prej largësie ashtu që do të mund të ngrohno ose të freskoni brendësinë e veturës.

Me funksionin e kontrollit të largët të klimës juve nuk do të ju nevojitet të mbani kapotë në veturë përësri. Ju mund ta programoni ngrohësin e parkingut (nëse është e vendosur) që të ndizet para se të hyni në veturë ashtu që të bëhet mirë dhe ngrohtë dhe dritaret të jenë të shkrira nga akulli kur të hyni brenda. Në veturat e Volvos nga 2015 e këndej , Volvoja në Thirje ju mundëson të ndezni motorin prej largësie ashtu që do të mund të ngrohno ose të freskoni brendësinë e veturës. 

Dërgo destinacionin tuaj në sistemin e navigimit të automjetit tuaj duke përdorur Volvo On Call para se të largoheni dhe do të jetë gati për të shkuar kur jeni. Planifikoni udhëtimin tuaj dhe merrni kohëzgjatjen e përafërt në destinacion para se të hyni në makinë duke përdorur hartën e ndërtuar në Volvo On Call. Ju gjithashtu mund të gjeni hapësirat e parkimit dhe tarifat e tyre orë dhe dërgoni destinacionin e këtyre vendeve Volvo tuaj.

Dërgo destinacionin tuaj në sistemin e navigimit të automjetit tuaj duke përdorur Volvo On Call para se të largoheni dhe do të jetë gati për të shkuar kur jeni. Planifikoni udhëtimin tuaj dhe merrni kohëzgjatjen e përafërt në destinacion para se të hyni në makinë duke përdorur hartën e ndërtuar në Volvo On Call. Ju gjithashtu mund të gjeni hapësirat e parkimit dhe tarifat e tyre orë dhe dërgoni destinacionin e këtyre vendeve Volvo tuaj.
Volvo on Call gjenë hapsira parkimi.
Funksione te Volvo on Call

Mbyllja e veturës , karburanti, mirëmbajtja , ditari i vozitjes

Volvo On Call do t'ju prezantojë me të gjitha informacionet që duhet të dini për makinën tuaj - nëse është i kyçur, në përdorim, sasia aktuale e karburantit, temperatura jashtë makinës, qasja në manualin e pronarit, nevojat e mirëmbajtjes dhe një ditar drejtues që mund t'ju ndihmojnë të mbani gjurmët e përdorimit tuaj personal dhe / ose të biznesit të makinës duke përfshirë udhëtimet e marra dhe kilometrazhin e grumbulluar. Gjithashtu do t'ju tregojë nëse alarmi është shkaktuar.
Kalendari i lidhur me makinën tuaj Volvo.
Lidhuni me kalendarin tuaj

Duke i dhënë aksesit Volvo në thirrje në kalendarin tuaj, aplikacioni mund t'ju njoftojë se kur është koha të largohet dhe madje të dërgoni vendndodhjen e takimit tuaj në sistemin tuaj të Volvo Volvos.

Funksioni i aplikacionit per parkim te Volvo on Call.
Ku jeni parkuar ?

A keni pasur ndonjëherë vështirësi në gjetjen e veturës tuaj në një park të madh makinash? Volvo On Call do t'ju ndihmojë të gjeni makinën tuaj duke përdorur hartën në aplikacion. Gjithashtu mund të ndizni dritat dhe të tingëlloni bri, në mënyrë që ta gjeni shpejt makinën tuaj.

Funksione plotësuese Twin Engine.
A jeni pronar i motorit binjak?

Përdoruesit e automjeteve të Twin Engine (PHEV / Plug-in Hybrids) kanë akses në një numër të funksioneve shtesë të zgjuar përmes aplikacionit të tyre celular Volvo On Call, si parafaturimi dhe ftohja, ngarkimi i vonuar, gjendja e baterisë, vendet e preferuara të ngarkimit dhe një kujtesë për të lidhur kabllon e ngarkimit nëse kjo nuk është bërë nga një kohë e paracaktuar.

Dërgesat drejtohen në makinën tuaj

Mbani paketimet e juaja të sigurta nga vjedhja , shiu ose bora. Me dërgesat brenda në veturë ju mund të përdorni veturën tuaj të Volvos si adresë dërgese pa marrë parasysh nëse është e parkuar te puna, jashtë banesës suaj ose në vendparkimin para oborrit tuaj. Duke e përdorur teknologjinë e çelësit digjital të Volvos , vozitësi i dërgesës mund ta hap bagazhin tuaj dhe ta vendos paketimin brenda. bara dërgesës, çeleësi nga aplikacioni i Amazonit do të ju njohton se vozitësi i dërgesës është duke ardhur , ose kur ka mbaruar dërgesa dhe aplikacioni i Volvos në Thirje do të ju bën me dije se ashtë vetura juaj e mbyllur sigurtë. Çka mund të bëhet më lehtë? .Dërgesa brend anë Veturë tani është e mundshme në qytete të zgjedhura të SHBA-ve për anëtarët Primarë të Amazonit të cilët vozisin Volvo dhe kanë parapagesë për Volvo në Thirje. Për të hyrë në këtë funksion , zbritni Çelësin nga aplikacioni i Amazonit dhe ndjekni hapat e linkut të Amazoni Primarit tuaj dhe llogarive të Volvo në Thirrje. 

Ndani veturën tuaj me familje dhe miq

Volvo On Call e bën të lehtë për të ndarë makinën tuaj me të tjerët për një periudhë të caktuar kohe. Kudo që ndodheni ju ose makinën tuaj, ju mund t'u jepni miqve ose anëtarëve të familjes qasje të menjëhershme. Ata mund ta hapin veturën me telefonin e tyre celular dhe pastaj të aktivizojnë një çelës të veçantë që punon vetëm gjatë kohës që ata lejohen të huazojnë makinën tuaj. I zgjuar, i lehtë dhe i sigurt. Shërbimi i Shpërndarjes së Makinave është në dispozicion për XC40 në tregjet e përzgjedhura.
Volvo on Call, funkcion për bashkëndarje të makinës.

Duke u kujdesur për ju

Qendra e kujdesit të Mushterinjëve

Qendra e kujdesit të Mushterinjëve

Me Volvo On Call ju mund të përjetoni lehtësimin e njohjes së menjëhershme dhe përkrahjes personale me prekjen e një butoni (të disponueshëm në tregje të caktuara). Nëse jeni duke vozitur në trafikun e rëndë të qytetit duke kërkuar për një kafene apo restorant të mirë ose ndonjë pikë tjetër interesante, thjesht shtypni butonin e thirrjes në makinë për të kontaktuar me një operator Volvo On Call. Tregoni operatorit çfarë po kërkoni, dhe në sekonda sistemi i navigimit tuaj Sensus fillon t'ju udhëzojë në vendin. Ndoshta doni të telefononi dikë, por nuk e dini numrin? Shtypni butonin, dhe operatori Volvo On Call do t'ju dërgojë numrin ose do t'ju lidhë menjëherë. Volvo On Call është sikur ka një asistent personal nga ana juaj, 24/7.

Në raste emergjence

Nëse keni nevojë për asistencë në rrugë ose shërbime emergjente, operatorët Volvo On Call janë atje për t'ju përgjigjur thirrjes suaj. Për raste urgjente thjesht shtypni butonin SOS mbi pasqyrë e pasme në makinën tuaj. Për ndihmën në rrugë, shtypni butonin Volvo On Call. Nëse një makinë ajrore është vendosur në makinën tuaj, ose aktivizuesit e rripave të sigurisë janë aktivizuar, automjeti juaj do të njoftojë automatikisht një operator Volvo On Call i cili pastaj do t'ju thërrasë për të parë se çfarë ka ndodhur. Nëse nuk ka përgjigje, operatori do të dërgojë automatikisht shërbimet emergjente në vendin tuaj.
Volvo on Call, pulla SOS.
Makina mundëson qasje në WI-Fi.

Pika e mundshme WIFI

Ju gjithmonë mund të lidhni Volvo tuaj në internet dhe të aksesoni aplikacionet në makinë duke krijuar një lidhje nëpërmjet telefonit tuaj celular (tethering). Por Volvo On Call, ju mund të gëzoni një lidhje edhe më të fortë dhe më të besueshme dhe mundësinë e krijimit të një hotspot Wi-Fi në makinë, me kapacitetin për të lidhur deri në tetë pajisje. Kjo është bërë e mundur nga modemi i ndërtuar në Volvo On Call dhe një kartë SIM shtesë. Sinjali juaj 4G (i varur nga modeli) është i fortë dhe i qëndrueshëm për shkak se ju po përdorni ajrin mbi çatinë Volvo On Call, duke e bërë të lehtë dhe të shpejtë përdorimin e internetit. Ku një telefon do të luftonte me gjetjen e një sinjal në veturë, sistemi në Volvo tuaj mund të punojë shumë më mirë. Ky akses i vazhdueshëm në internet gjithashtu siguron që azhurnimet e hartë në sistemin e navigimit të automjetit tuaj të përditësohen rregullisht.

Merreni Volvo në Thirje

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të regjistroheni ose të rinovoni abonimin ekzistues Volvo On Call. Një abonim i vlefshëm është baza për të mundësuar të gjitha funksionet e përshkruara më sipër. Nëse aktualisht keni funksione të kufizuara në aplikacionin Volvo On Call, është koha për të rinovuar abonimin tuaj.
Parapguani në Volvo në Thirrje ose rinovoni parapagesën tuaj

Zbritni aplikacionin e Volvos në Thirje

Ju mund të zbritni aplikacionin ose ta provoni demo verzionin dhe të eksploroni shumë funksione të nënvizuara përmbi duke e përdorur orën tuaj të mençur , telefonin tuaj të mençur ose tabletin-