Shtytje

Fuqia efikase sot

Elektrike, kyçëse dhe teknologji e butë hibride

Zgjedhim rrugën më të matur

Deri në vitin 2025 rreth 50 përqind të makinave të cilat ne i shesim dhe prodhojmë do të jenë elektrike.

Bota ndryshon ashtu dhe ne njësoj. Në kompaninë Volvo Cars marrim parasysh ndryshimet klimatike dhe ndotjen.

Ne tashmë ofrojmë paletë të gjërë të disqeve kyçëse të shpërblyera, për momentin prezentojmë zgjidhjen tonë të Hibridit të butë. Makinat tona të pastërta janë rrugës.

Perpetum mobile

Në Volvo Cars, mjeshtria e teknologjisë është bazuar në konceptin e fuqis efikase pa kompromis. Gjatë përpunimit të kyçjeve elektrike ndërrmarim qasje modulare ashtuqë arkitektura jonë themelore e motorëve zhvillojnë atribute dalluese të fuqisë dhe kombinohen me elektrifikime. Por kjo nuk përfundon këtu.Më poshtë mund të mësoni më shum për llojet e ndryshme të sistemeve të fuqisë dhe shtytjes me të cilat disponojmë tani dhe në të ardhmen shumë të afërt.

E ardhmja është elektrike

Për këtë jemi të bindur. Jemi të bindur se deri në vitin 2025 rreth 50 përqind të shitjeve vjetore do të përbëjnë makinat tona elektrike.

Kyçës hibrid

Teknologjija jonë e kyçësve hibrid Twin Engine sjellë përzierje pa kompromis të performancës, kënaqësi na ngarje, efiksitet, hapsirë, hapsirë për ngarkim dhe fleksibilitet.

Motor me djegje të mbrendshme

Motorët tanë të shpërblyer janë të pajisura me teknologji të avansuar të zmadhimit të fuqisë që sigurojnë energji të përgjegjëshme atëher ku ka nevoj, përmes përdorimit të turbombushësit dhe kompresorit.

Motor me djegje të mbrendshme

Motorët tanë të shpërblyer janë të pajisura me teknologji të avansuar të zmadhimit të fuqisë që sigurojnë energji të përgjegjëshme atëher ku ka nevoj, përmes përdorimit të turbombushësit dhe kompresorit.

Të menduarit afatgjatë

Omtanke është fjalë suedeze për kujdesin,  konsideratën si dhe për  "të menduarit përsëri". Kjo reflekton angazhimin tonë për mbrojtje të asaj që është e rëndësishme për ju dhe shoqërinë në të cilën jetoni.
Lexo më shumë

Përjetoni inovacionet tona në realitet

Rezervo test drive

Eksploro inovacionet tona të tjera

Të frymëzuar nga inovacionet që ndryshuan botën për gati një shekull, gjithmonë kemi krijuar makina që njerëzit i vën në vend të parë.